Konference

Industri 4.0 - Fremtidens intelligente industri

Konferencen ”Industri 4.0 - Fremtidens intelligente industri” sætter kød på skelettet: Hvad, hvornår, hvor meget, og hvilke muligheder. Det er tredje gang, vi holder denne konference, naturligvis med helt nyt indhold og dermed masser af faglig inspiration

København V

Torsdag d. 24. januar 2019

Kl. 08:30 - 18:00

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

Konferencen er udsolgt! Klik her for at skrive dig på ventelisten!

Produktionsindustrien og dens leverandører bygger nu værktøjer og teknologier til den såkaldte ”fjerde industrielle revolution”, som vil rulle ind over os i de nærmeste år. I kølvandet vil meget ændre sig; logistik, størrelser og placering af produktionsenheder, hvordan processer lægges til rette, seriestørrelser osv. Det er emnet for konferencen Industri 4.0 – Fremtidens intelligente industri.

Konferencen har fem spor:

Mennesker og kompetencer: Den hurtige transformation af industrien vil stille krav til os alle i vores roller, som teknologer, ingeniører, ledere og som borgere i fremtidens samfund.

Fremtidens produktion: Udviklingen i teknologiske drivere som kunstig intelligens, 3D-printere, mindre, kraftigere og billigere sensorer, Big Data og ”machine learning” sætter kendte produktionsformer under pres, men skaber en uendelig række af nye muligheder.

Forretningsinnovation: Fleksibilitet og individualiseret produktion og logistik bliver en betingelse for fremtidens virksomheder. Men adgangen til at skabe noget nyt og komme på markedet har aldrig været lettere.

Industrielle processer: Forandring i produktionsprocesserne sker gennem udviklingen af intelligente og automatiserede processer, hvor sensorer og algoritmer kan monitorere produktionen og forbedre kundeoplevelsen.

Cybersikkerhed: Sammen med den fjerde industrielle revolution og den stigende digitalisering følger både nye muligheder og nye udfordringer. Hacking, cyberkriminalitet og sikkerhedsbrud bliver en øget trussel mod produktionen, og vi skal være på forkant.

Vi glæder os til at se dig!

 

Praktisk Info

Hvor

IDA Mødecenter

Kalvebod Brygge 31 - 33

1780 København V


Hvornår

Torsdag d. 24. januar 2019

Kl. 08:30 - 18:00


Pris

Studiemedlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

75 kr.

Firmamedlem

400 kr.

Medlem af arrangør

400 kr.

Ledig

400 kr.

Medlem

400 kr.

Seniormedlem

400 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

600 kr.

Tilmeldingsfrist

21. januar 2019 - kl. 23:59


Antal pladser

457


Ledige pladser

0


Arrangementsnr.

326284


Arrangør

IDA Mechanical


Medarrangører

IDA Arbejdsmiljø

IDA Automation

IDA E

IDA Fremtidsteknologi

IDA IT

IDA Operations Management

IDA Proces

IDA Teknologivurdering