Arrangement

Ingeniør for en dag

NNE Pharmaplan inviterer til dyst i at tænke nyt

Kongens Lyngby

Tirsdag d. 29. oktober 2013

Kl. 16:40 - 21:30

Gratis

 

Beskrivelse

Hvilke løsninger bruger man i morgen? Skal vi fremvise nye bygninger via Augumented Reality og en tavle-pc, og er der andre måder at regulere bioreaktorer på end manuelt? 

NNE Pharmaplan åbner dørene til en eftermiddag, hvor nogle af virksomhedens nye idéer og koncepter skal udforskes og udfordres, og hvor du kan netværke med virksomhedens egne ingeniører i fredagsbaren "The Hub". Her kan du også høre om muligheden for projektarbejde. 

Du kan vælge at deltage i én af tre workshops, hvor du sammen med en af virksom¬hedens ingeniører skal arbejdere videre med et koncept. Efter workshoppen præsenteres de videreudviklede koncepter for en seniorspecialist. Dagen afsluttes med spisning, hvor du vil kunne møde både nyuddannede og mere erfarne ingeniører og specialister. 

De tre workshops er:

Model Predictive Control af single-use bioreaktorer
Single-use bioreaktorer er en velkendt teknologi, der erstatter lange rengøringsproce¬durer af traditionelle reaktorer med plastiksække. Processen i plastiksækkene er ofte kontrolleret manuelt, men hvad nu hvis man kontrollerede dem med Model Predictive Control (MPC) i stedet for? 

Augumented reality i projektering og udførelse
En ny bygning kan vises på mange måder - lige fra en 2D tegning til Building Informa¬tion Modeling (BIM), men vil man også kunne bruge Augmented Reality, hvor man fremviser finteraktive 3D-modeller via en tavle-pc?

Intelligent hospitalslogistik
Hospitaler kan blive mere effektive ved f.eks. at bruge robotter i højlagertårne til at transportere medicin, prøver og mad til afdelingerne. I en workshop skal du sammen med virksomhedens egne medarbejdere arbejde videre med optimering af hospitalers logistik. 

Deltagelse er gratis

Der er arrangeret bus til og Anker Engelunds Vej 1, Bygning 101A, Kgs. Lyngby og NNE Pharmaplan, Nybrovej 80, Gentofte.

NNE Pharmaplan er en rådgivende ingeniørvirksomhed inden for biotek- og farma-industrien, men i huset arbejder der ingeniører fra mange forskellige områder som maskin-, energi-, bygge- og procesteknologi.
 

Praktisk Info

Hvor

DTU - Bygning 101 - Lokale S09, Stuen

Anker Engelunds Vej 1

2800 Kongens Lyngby


Hvornår

Tirsdag d. 29. oktober 2013

Kl. 16:40 - 21:30


Pris

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

28. oktober 2013 - kl. 01:00


Antal pladser

150


Ledige pladser

141


Tilvalg

Ledsager

0 kr.

Arrangementsnr.

308069


Arrangør

IDA Young Professionals


Medarrangører

Kurser for studerende