Arrangement

Innovation i øjenhøjde - Århus

Hvordan gearer du teams, afdelinger og organisationer til nytænkning og innovation? Det får du svaret på ved at deltage i INNOVATION I ØJENHØJDE.

Aarhus C

Torsdag d. 20. november 2014

Kl. 17:00 - 21:00

Fra 325 kr.

 

Beskrivelse

Målgruppe:
Medarbejderne og ledere der ønsker at blive klogere på, hvordan vi får oversat al snakken om innovation til handling. Arrangementet henvender sig til alle niveauer i organisationen, der er interesseret i at gøre mennesker, teams, afdelinger og organisationer mere innovative.

Kursusindhold:
Taler I også om innovation som vækstværktøj i jeres organisation? Nu skal det være slut med kun at tænke på og tale om innovation. Nu skal der handles! Hør forfatter og innovationskonsulent Susanne Rubæk give sit bud på, hvordan vi får innovationen ud af festtalerne og ind i hverdagen - hvordan vi får sat handling bag ordene.

  • Arrangementet byder på en effektiv opskrift på at geare organisationen til mere innovation
  • Arrangementet sætter fokus på, hvad der spænder ben for innovationen i mange danske organisationer

Du lære, hvordan du kan arbejde med at frigive innovationsgejsten i din organisation - bl.a. gennem 3 skarpe råd til, hvordan man gearer et team, en afdeling eller organisation til at blive mere innovativ:

  • All you need is...
  • Krystalklar retning
  • Fast hånd

Pointerne understøttes af interessante cases fra bogen, bl.a. Danfoss, Bavarian Nordic og SKAT.

Dit udbytte af kursus:
Susanne Rubæk, som er aktuel med bogen "Gearet til innovation", inspirerer dig til at få innovationen ned i øjenhøjde og ud i alle led af organisationen.

Du får svar på:

  • Hvordan I får innovationen ind i hverdagen
  • Hvordan I får sat handling bag ordene

Arrangementet giver dig modet til at komme i gang, ideerne til at gå videre og inspirationen til at skabe en reel innovativ kultur.

Arrangementet er derfor ikke for dig, der håber og bér til, at det hele nok skal gå, som om alt er ved det gamle. Arrangementet er for dig, der ser, at nytænkning og fornyelse er, hvad vi har brug for som samfund, organisationer og mennesker.

På kurset udleveres bogen "Gearet til Innovation" af Susanne Rubæk. Bogen er inkluderet i deltagerprisen. Prisen på bogen er fordelagtig, idet du kun betaler halvdelen af bogens vejledende pris.

Forplejning:
Der vil blive serveret isvand, frugt, sandwich, bl. vand, kaffe/te og kage

Underviser:
Susanne Rubæk har en bred erfaring fra ansættelse i privat og offentlig regi. I 2005 co-foundede hun konsulentvirksomheden one:life, som hun i dag selv driver. Den røde tråd gennem Susannes arbejdsliv afspejler hendes mission; at udvide mulighedsrummet for organisationer, teams og individer, så potentialet og nytænkningen får spillerum. 

Har du spørgsmål om kursets indhold:

Susanne Rubæk
susanne@onelife.dk eller tlf. 26 11 11 80

Alle øvrige spørgsmål rettes til:

Annette Terp Andersen, IDA
ata@ida.dk eller tlf. 33 18 47 65

 

 

Praktisk Info

Hvor

Comwell Aarhus

Værkmestergade 2

8000 Aarhus C


Hvornår

Torsdag d. 20. november 2014

Kl. 17:00 - 21:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

325 kr.

Ledig

325 kr.

Medlem

325 kr.

Tilmeldingsfrist

13. november 2014 - kl. 23:59


Antal pladser

31


Ledige pladser

13


Arrangementsnr.

311026


Arrangør

IEF-Fonden