Arrangement

Insekter i maden

En døgnflue eller en varig proteinkilde

Torsdag d. 25. september 2014

Kl. 19:00 - 21:30

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

Animalsk protein er ved at blive en mangelvare i takt med at verdens befolkning øges. Der er derfor mange bestræbelser på at finde alternativer – insekter er en oplagt mulighed, idet der også er miljømæssige fordele.

I andre dele af verden er insekter en delikatesse men hvordan reagerer den vestlige forbruger.

Inden insekter kan inddrages som en normal del af et varieret måltid, skal man have et overblik over den ernæringsmæssige vinkel, om insekterne tilfører måltidet nye risici, samt hvordan reguleringen er på området. IDA Levnedsmiddelselskabet har udarbejdet et program der kaster lys over disse forhold.

Program

19:00 - Velkomst til mødet (LEVS)

19:05 - Insekter relevante som fødevarer – og hvilke risici kan der være
            v. Annette Bruun Jensen, KU

19:30 - Næringsværdi af insekter
             v. Nanna Roos, KU

20:00 - Pause

20:30 – Kulturelle forskelle om insekter som fødevare samt eksempler på opskrifter med insekter                
             v. Christian Dehlholm, DTI

21:00 – Reguleringsmæssige forhold ved insekter som fødevare
             v. Hanne Boskov Hansen

 21:30 - Afslutning (LEVS)

 

 

Praktisk Info

Hvor


Hvornår

Torsdag d. 25. september 2014

Kl. 19:00 - 21:30


Pris

Studiemedlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

100 kr.

Firmamedlem

100 kr.

Medlem af arrangør

100 kr.

Ledig

100 kr.

Medlem

100 kr.

Seniormedlem

100 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

150 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.150 kr.

Tilmeldingsfrist

22. september 2014 - kl. 23:59


Antal pladser

80


Ledige pladser

49


Arrangementsnr.

311905


Arrangør

IDA Levnedsmiddelselskabet