Arrangement

Intensiv mindfulness–træning med individuel coaching - 8 ugers forløb

Aalborg

Mandag d. 25. februar 2013

Kl. 16:30 - 19:00

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

8 ugers Intensiv mindfulness–træning med individuel coaching - kursusstart 25. februar i Ingeniørhuset i Aalborg
 
Nu får du mulighed for at arbejde meget intensivt med mindfulness.  På et lille hold (max. 10 deltagere) kan du deltage i det velafprøvede 8 – ugers mindfulness forløb. Du bliver guidet af den erfarne og veluddannede mindfulness – træner, Sunniva Høgsberg. Vi mødes 2,5 time ugentligt i 8 uger. Derudover vil der midt i forløbet være mulighed for at få støtte til i form af 1/2 times individuel coaching.  
 
På kurset får du kendskab til de grundlæggende tanker bag mindfulness, men ellers ligger hovedvægten på praksis, learning by doing under vejledning. Mindfulness, der er inspireret af buddhismen og har elementer fra den kognitive psykologi, kan bruges af alle uanset ståsted. Det er en meget praktisk meditationsform, der også appellerer til de mere jordnære- ikke mindst fordi der er så megen forskning bag.
 
Et redskab for livet, der giver ro og livsglæde - Mindfulness både forebygger og helbreder
Fordi du bliver fulgt tæt i din meditation over en længere periode, øges muligheden for at meditation bliver en daglig rutine i dit liv. Du får et redskab for livet. Det vil øge din livskvalitet og skabe mere glæde i dit liv. Du bliver trænet i at være i nuet og bliver derfor ikke taget af ukontrollerede negative tanker, der giver stress, depression og mistrivsel. 
 
Mindfulness virker
Det er ikke kun mennesker, der er gået ned med stress eller har haft en depression, der oplever at mindfulness giver dem et bedre liv, med øget overblik og overskud. Alle kan have glæde af mindfulness. Mindfulness støtter dig også i at fastholde en ressourcefuld tilstand i arbejdsliv og privatliv.
Også forskningen viser, at mindfulness virker: der er konkrete forandringer i hjernen efter
gennemført mindfulness træning i 8 uger.
 
En hjælp til at bevare balancen
Kurset er oplevelsesorienteret, men indeholder også undervisningselementer bl.a. fra den kognitive psykologi. Kernen i kurset er et program (MBCT) med systematisk progression, som er udviklet på Oxford University. Det bygger på tanken, at kursisten lærer gennem erfaring, dvs. vinder indsigt gennem træning og udvikling af egen opmærksomhed. Træningen foregår gennem guidede meditationer, øvelser i kropslig opmærksomhed og hjemmeopgaver. 
Forskellige psykologiske problemstillinger, der er relevante i forhold til at bevare balancen og undgå stress vil blive berørt i oplæg og gennem øvelser. Undervisningen er dialogbaseret.
 
8 mødegange: 25/2, 5/3, 11/3, 18/3, 2/4, 9/4, 15/4, 30/4 
Kl. 16.30 – 19.00
Coaching: ½ time midtvejs midtvejs i forløbet 

Oplægsholder: Sunniva Høgsberg, Cand.mag med fagene tysk, dansk, psykologi - Stressvejleder (Corporate Care) - Meditationsinstruktør Mindfulness - ICC- coach - Mindrunner coach
Certificeret til at anvende: Lifelog stressprofil, Disc personprofil, Belbin teamroller

Deltagergebyr: Kr. 3.000,- pr. IDA Medlem. (inkl. dobbelt-cd, kursusmappe)
Der er inkluderet let forplejning.

Tilmelding hurtigst muligt
Tilmelding er bindende efter den 25. januar

 

Praktisk Info

Hvor

Ingeniørhuset i Aalborg

Vestre Havnepromenade 9. 3 sal

9000 Aalborg


Hvornår

Mandag d. 25. februar 2013

Kl. 16:30 - 19:00


Pris

Arrangør

0 kr.

Underviser

0 kr.

Arbejdsledig, medlem

3.000 kr.

Ekstern mødedeltager

3.000 kr.

Medlem

3.000 kr.

Seniormedlem

3.000 kr.

Studiemedlem

3.000 kr.

Tilmeldingsfrist

23. februar 2013 - kl. 00:00


Antal pladser

11


Ledige pladser

3


Arrangementsnr.

996187


Arrangør

Kompetenceforum, IDA Nord