Arrangement

Introduktion til Prezi

Træt at kedelige dias? Prezi er løsningen Leder du efter noget, der kan give din præsentation et visuelt løft? Og gør det ikke noget, at det også hjælper dig med at designe en god præsentation?

Onsdag d. 04. september 2013

Kl. 17:00 - 21:00

Fra 110 kr.

 

Beskrivelse

Formål:
Kurset vil introducere og træne kursisterne i at designe og afvikle præsentationer i Prezi.
 
Prezi er et nyt alternativ/supplement til PowerPoint og KeyNotes, et program, der giver flere muligheder for at understrege sammenhænge og helheden i det stof, der præsenteres. Programmet kan zoome og dreje billeder, og kan afvikle film og animationer – og lægges (embeddes) på hjemmesider. Programmet er enkelt og logisk at arbejde i.
 
Prezi findes i en udmærket gratis onlineversion, og har netop nu nyhedens interesse i Danmark - for tiden er det mest brugt i undervisningsmiljøer og i virksomheder, der gene vil give innovative signaler med deres præsentationer. 
 
Mål:
Når kurset er omme, vil kursisterne have taget fat på at designe deres første Prezi og have lært de mest elementære redskaber til at ”køre den” i praksis. Kursisterne vil også have stiftet bekendtskab med arbejdsmetoder i tilrettelæggelsen af en præsentation, der går godt i spænd med at arbejde i Prezi-programmet. Dertil får kursisterne konkrete redskaber til at håndtere billeder, film og design af Prezi-præsentationer. 
 
Målgruppen:
Målgruppen er medarbejdere, der vil stifte bekendtskab med fordele og arbejdsmetoderne i Prezi. Kurset kræver, at kursisterne har et grundlæggende kendskab til at arbejde på computer.
 
 
IT-faciliteter
Hver kursist skal have en pc/mac til rådighed med internetadgang – eller huske at medbringe deres egen bærbare pc/mac. Husk en mus!
 
Indhold:
Alle deltagerne logger på Prezi.com og opretter sig som brugere
  • Introduktion til menustruktur og de basale redskaber i Prezi
  • Indsætte billeder, tekst, film og andre elementer i Prezi
  • Rammer og stier, samt afvikling af en præsentation i Prezi
  • Tips til arbejdsmetode og overordnede designs af Prezi
Form:
Kurset forløber som en workshop med vekslen mellem teori og arbejde på egen hånd i Prezi, med supervision fra Christina Høyer. Undervejs vil der også være diskussioner og idéudvekslinger, samt tid til at fylde kaffekoppen op.
 
Underviser(e):
Underviseren på kurset er formentlig Christina Steensgaard Høyer, certificeret Prezi Expert. Hun træner ledere, projektledere og medarbejdere i præsentationsteknik, er foredragsholder, underviser og teknologifreak og bruger selv Prezi som illustration til de fleste af sine foredrag.
 
Der serveres sandwich, vand, kaffe/te undervejs på mødet.
 
 
 
 

Praktisk Info

Hvor

101


Hvornår

Onsdag d. 04. september 2013

Kl. 17:00 - 21:00


Pris

Ledig

110 kr.

Medlem

220 kr.

Seniormedlem

220 kr.

Studiemedlem

220 kr.

Tilmeldingsfrist

01. september 2013 - kl. 00:00


Antal pladser

30


Ledige pladser

7


Arrangementsnr.

301644


Arrangør

KompetenceForum, IDA København