Arrangement

Introduktionsarrangement for nyvalgte tillidsvalgte

Du inviteres som nyvalgt tillidsvalgt til en unik eftermiddag og aften i IDA. Du vil få lejlighed til at møde andre tillidsvalgte kolleger, og få et netværk, som du kan gøre brug af til dine fremtidige opgaver og udfordringer.

København V

Mandag d. 25. februar 2019

Kl. 16:00 - 19:30

Gratis

6 pladser tilbage

 

Beskrivelse

Arrangementet er for alle nyvalgte tillidsvalgte, VG/AK formænd, næstformænd, TR og TR suppleanter

Du vil få lejlighed til at møde andre tillidsvalgte kolleger, og få et netværk, som du kan gøre brug af til dine fremtidige opgaver og udfordringer og samtidig vil du få viden om din rolle som bisidder og forhandler samt IDAs ydelser til dig som tillidsvalgt.

Rollen som bisidder
Som bisidder er din primære opgave at yde støtte og personlig hjælp til den kollega, der skal bistås. Du vil typisk som bisidder være til stede ved sager, der handler om advarsler, opsigelser, sygdom etc. Underviseren vil tage dig igennem de 3 faser i bisidderrollen, så du bliver klædt på til din rolle som bisidder.

Forhandling
At kunne forhandle er en nødvendig grundkompetence som tillidsvalgt. Du vil derfor få kendskab til disciplinen forhandling, de 3 hovedelementer i forhandling: Proces, indhold og relation og hvordan IDA v. jer tillidsvalgte gerne vil kendes og respekteres som forhandlere på arbejdspladserne.

IDAs ydelser til dig som tillidsvalgt
Du vil få kendskab til IDA og IDAs ydelser og services, som er udviklet for, at du som tillidsvalgt bedst muligt kan varetage dit nye hverv og understøtte dine kolleger.

Undervisere
Konsulenter fra IDA

Undervisningsform
Undervisningsformen er oplæg med mulighed for at spørgsmål.

Andet praktisk
Arrangementet afsluttes med aftensmad

Kurset er som altid gratis for tillidsvalgte. Men vær opmærksom på, at hvis du udebliver uden afbud, opkræves der et no-show gebyr på 200 kr.

 

Praktisk Info

Hvor

IDA Mødecenter

Kalvebod Brygge 31 - 33

1780 København V


Hvornår

Mandag d. 25. februar 2019

Kl. 16:00 - 19:30


Pris

Medlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

11. februar 2019 - kl. 23:59


Antal pladser

25


Ledige pladser

6


Arrangementsnr.

329828


Arrangør

Uddannelsesprogram for tillidsvalgte, UPT