Arrangement

IPTV & TV via PDS - Hvorfor og Hvordan?

De kommende år vil byde på et parallelløb, hvor de traditionelle TV udbydere kæmper for at fastholde de traditionelle TV signaler, samtidig med at forbrugerne hastigt ændre adfærd for at opnå frihed til selv at bestemme, hvornår vi vil lade os underholde.

Tirsdag d. 26. august 2014

Kl. 16:30 - 18:30

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

De kommende år vil byde på et parallelløb, hvor de traditionelle TV udbydere kæmper for at fastholde de traditionelle TV signaler, samtidig med at forbrugerne hastigt ændre adfærd for at opnå frihed til selv at bestemme, hvornår vi vil lade os underholde. Et sådant parallelløb bør håndteres ved at udstyre bygninger med datakabling, hvorpå der også kan distribueres traditionelle TV signaler.
Direktør Thomas Hansen fra FlexCabling ApS vil indvie os i de nye teknologier.

I disse år ændres måden hvorpå vi ser TV og lader os underholde digitalt markant, og i en meget nær fremtid vil de traditionelle luft, satellit og kabel TV signaler være udkonkurreret af Internettets mange tilbud og forbrugernes ændrede adfærd.
Dette scenarie er ikke fiktion men fakta, og bør få os alle til at stoppe op, når vi overvejer at installere traditionelle coax-kabler i såvel boligen som enhver anden bygning, hvor der ønskes distribution af TV signaler. Ganske vist kan coax kablet også anvendes til Internet, men det er langt fra fleksibelt nok som intern kabling i boligen, kontoret eller den offentlige bygning.
Internettet har været tilgængelig for offentligheden i omkring 20 år, og indgår i dag i alle sammenhænge, men hvordan ser Internettet ud om yderligere 20 år - en tidshorisont som ligger langt under levetiden for moderne byggeri og de tilhørende installationer.
Derfor er det ganske enkelt uansvarligt, ikke at udstyre enhver bygning med datakabling!
Uanset den hastige teknologiske udvikling, vil de traditionelle luft, satellit og kabel TV signaler med alt sandsynlighed eksistere en del år endnu - ikke af tekniske årsager, men udelukkende af politiske årsager…
At “beskytte” de danske TV udbydere, vil med stor sandsynlighed ikke bremse udfasningen af coax kablet, men blot få forbrugeren til i højere grad at ændre adfærd, da tiden hvor vi ser fjernsyn efter et forudbestemt program er på retur - vi lader os underholde når vi har tid og lyst, og sådan vil vi også underholdes med TV, hvilket de populære SmartTV er vidne om.
Med andre ord, så vil de kommende år byde på et parallelløb, hvor de traditionelle TV udbydere vil kæmpe for at fastholde de traditionelle TV signaler, samtidig med at forbrugeren hastigt ændre adfærd for at opnå den ønskede frihed til selv at bestemme. Et parallelløb der bør håndteres ved at udstyre enhver bygning med datakabling, hvorpå der også kan distribueres traditionelle TV signaler.

Gratis arrangement iht. IDAs regler.

 

Praktisk Info

Hvor


Hvornår

Tirsdag d. 26. august 2014

Kl. 16:30 - 18:30


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

IDA Engineering Club

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.000 kr.

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 25. august 2014

Kl. 00:00


Antal pladser

40


Ledige pladser

16


Arrangementsnr.

311083


Arrangør

IDA Elteknik


Medarrangører

El- & IT-gruppen, IDA Nordsjælland