Arrangement

JAGTEN PÅ DE GRUNDLÆGGENDE NATURLOVE

Holger Bech Nielsen er utvivlsomt en af Danmarks bedst kendte og mest afholdte videnskabsfolk, der med sin entusiasme for sit fag fanger sine tilhørere og præsenterer sit stof, så selv videnskabeligt materiale bliver gjort tilgængeligt.

Bjerringbro

Onsdag d. 21. maj 2014

Kl. 15:30 - 17:30

Gratis

 

Beskrivelse

JAGTEN PÅ DE GRUNDLÆGGENDE NATURLOVE

Holger Bech Nielsen er utvivlsomt en af Danmarks bedst kendte og mest afholdte videnskabsfolk, der med sin entusiasme for sit fag fanger sine tilhørere og præsenterer sit stof, så selv videnskabeligt materiale bliver gjort tilgængeligt. På samme tid præsenteres også helt ekstreme teorier, som på underholdende vis går over hovedet på de fleste.

Holger Bech Nielsen blev landskendt igennem sine foredrag og teorier om superstrengen, og han har siden været en tilbagevendende skikkelse i medier og forskellige videnskabelige debatter. Han er i dag professor ved Niels Bohr Instituttet.

Oplev et helt unikt foredrag - med masser af stof til eftertanke. Mød manden, der om nogen repræsenterer den danske forskning internationalt - og mød samtidig en mand, der brænder for emnet - og på indlevende og humoristisk vis giver interessen videre!

Jagten på de grundlæggende naturlove

I foredraget præsenteres videnskabens resultater, og Holger Bech Nielsen vil efterfølgende perspektivere disse resultater til nogle af menneskehedens ældste spørgsmål. Hvor kommer vi fra, og hvor er vi på vej hen? Hvad består verdenen, som vi kender den, af?

Holger Bech Nielsen fortæller om universets historie og skabelse. Han beretter om nogle af de mere ekstreme teorier - og så leverer han endog et bud på en formel for Guds eksistens!

 

 

Praktisk Info

Hvor

The Poul Due Jensen

Poul Due Jensensvej 21

8850 Bjerringbro


Hvornår

Onsdag d. 21. maj 2014

Kl. 15:30 - 17:30


Pris

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

15. maj 2014 - kl. 00:00


Antal pladser

122


Ledige pladser

0


Tilvalg

Ledsager

0 kr.

Arrangementsnr.

310735


Arrangør

Erhvervsudvalg, IDA Vestjylland