Arrangement

Jagten på de grundlæggende naturlove

Oplev et helt unikt foredrag med den kendte fysiker Holger Bech Nielsen, der giver stof til eftertanke. Mød manden, der om nogen repræsenterer den danske forskning internationalt – og mød samtidig en mand, der brænder for emnet.

Hillerød

Torsdag d. 15. november 2018

Kl. 18:30 - 21:00

Fra 75 kr.

 

Beskrivelse

Et spændende arrangement for både de voksne og de næsten voksne. Tag meget gerne dine og naboens gymnasiesøgende børn eller børnebørn med. Der er fuld valuta for alle pengene!

Holger Bech Nielsen er utvivlsomt en af Danmarks bedst kendte videnskabsfolk, der med sin entusiasme for sit fag fanger sine tilhørere og præsenterer sit stof, så selv videnskabeligt materiale bliver gjort tilgængeligt. På samme tid præsenteres også helt ekstreme teorier, der på underholdende vis går over hovedet på de fleste.

Gennem sine sine foredrag og teorier om superstrengen blev Holger Bech Nielsen landskendt , og han har siden været en tilbagevendende skikkelse i medier og forskellige videnskabelige debatter. Holger Bech Nielsen medvirkede endvidere i filmen “Teorien om alting” fra 2014, og er medlem af både Det Kgl. Danske Videnskabernes Selskab og Det Norske Videnskaps Akademi.

I 2014 udgav Holger Bech Nielsen sammen med Henrik Bohr bogen “Wild and Not So Wild Dreams in Physics”, der tager udgangspunkt i den forskning som ligger på grænsen mellem, hvad vi ved og hvad vi ikke ved samt det vi ikke kan få at vide.

Holger Bech Nielsen er i dag professor ved Niels Bohr Instituttet og er klart en af landets bedst kendte og af befolkningen mest afholdte videnskabsfolk.

I foredraget præsenteres videnskabens resultater, og Holger Bech Nielsen vil efterfølgende perspektivere disse resultater til nogle af menneskehedens ældste spørgsmål. Hvor kommer vi fra, og hvor er vi på vej hen? Hvad består verdenen, som vi kender den, af?

Holger Bech Nielsen fortæller om universets historie og skabelse. Han beretter om nogle af de mere ekstreme teorier – og så leverer han endog et bud på en formel for Guds eksistens.

Fra kl. 18.30 serveres det kaffe med hjemmebagt kage samt æl eller vand - og mulighed for networking.

 

Praktisk Info

Hvor

Pharmakon A/S

Milnersvej 42

3400 Hillerød


Hvornår

Torsdag d. 15. november 2018

Kl. 18:30 - 21:00


Pris

Studiemedlem

75 kr.

Ledig

150 kr.

Medlem

150 kr.

Seniormedlem

150 kr.

Tilmeldingsfrist

11. november 2018 - kl. 23:55


Antal pladser

151


Ledige pladser

0


Tilvalg

Ledsager

250 kr.

Ledsager under 18 år

75 kr.

Arrangementsnr.

326917


Arrangør

IDA Nordsjælland Arrangementsudvalg


Medarrangører

Bygningsteknisk Gruppe, IDA Nordsjælland

El- & IT-gruppen, IDA Nordsjælland

Miljøforum, IDA Nordsjælland

Produktionsteknisk Gruppe, IDA Nordsjælland

Sundhedsteknologisk Udvalg, IDA Nordsjælland

Unge- og Studieudvalg, IDA Nordsjælland