Arrangement

Juletur til Troldeskoven og Thingbæk Kalkminer

Skørping

Søndag d. 09. december 2012

Kl. 10:30 - 14:30

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse


Glem julens stress og jag for en enkelt dag og kom med på årets juletur til Troldeskoven og Thingbæk Kalkminer i Rold Skov og Rebild Bakker. Dagen starter med en guidet tur i Troldeskoven.

Vi mødes kl. 10.30 på p-pladsen Pumpevejen – lige syd for Rold StorKro.

Guiden vil tage os med på tur og bl.a. fortælle os om Nationalparken Rebild Bakker, Rold Skov, nogen af de gode historier og sikkert også en enkelt røverhistorie eller to. På vores tur igennem Troldeskoven kommer vi til Skovtårnet, hvor der er en flot udsigt over bl.a. Gravlev Ådal. Børnene er i højsæde, og den guidede travetur vil blive tilpasset, så man kan have både klapvogn og barnevogn med –dog er det naturen vi bevæger os i og derfor er det også skovstier og lidt ujævn terræn undervejs.

Kl. 12 er vi tilbage på p-pladsen med friske røde kinder og så er det tid til at spise. Vi kører op gennem Rebild Bakker til Restaurant Rebildhus, hvor den store julefrokostbuffet venter på os. Den består af traditionel julemad for både store og små, og der vil være underholdning og knas til børnene. Der er inkluderet en øl/sodavand i prisen. Efter frokosten er der kaffe/chokolade.

Når vi er dejlig mætte, er der mulighed for på egen hånd, at besøge Thingbæk Kalkminer, hvor man kan se en flagermus i øjnene, eller nyde kunsten og de 3000 levende lys, der er sat op i forbindelse med Lucia optoget. Det er en fantastisk oplevelse at se Kalkminen i skæret af de mange levende lys og med musikalsk underholdning i de katedralagtige hvælvinger. Nærmere detaljer vil blive fortalt til selve arrangementet.

Geokoordinater til p. pladsen Pumpevejen: lo 9.81803 / la  56.82786. Koordinaterne hører til Rold StorKro. Kør forbi indkørslen til StorKroen sydpå - ca. 3-400 meter derefter er p. pladsen Pumpevejen på venstre side.
Se mere på
www.visitrebild.dk om Thingbæk Kalkminer, Rebild Bakker, Rold Skov, eller hvis du har brug for at printe et kort ud med mødestedet på.

Arrangementet er for IDA-medlemmer med max. 1 ledsager og 3 børn.

Der er begrænset deltagerantal og tilmeldingen er bindende.

Prisen for at deltage er kr. 175 for voksne, kr. 70 for børn mellem 3-12 år og kr. 0 for børn mellem 0-2 år.


Husk at tilføje/rette din e-mailadresse på MinSide på ida.dk. E-mail adressen bruger vi til mødebekræftelse, evaluering og nyhedsbreve.

 

Praktisk Info

Hvor

P-pladsen v. Rebild Store Kro

P-pladsen Pumpevejen, lige syd for Rold Stor Kro

9520 Skørping


Hvornår

Søndag d. 09. december 2012

Kl. 10:30 - 14:30


Pris

Børn

0 kr.

Arrangør

0 kr.

Arbejdsledig, medlem

175 kr.

Medlem

175 kr.

Seniormedlem

175 kr.

Studiemedlem

175 kr.

Ledsager til medlem

175 kr.

Tilmeldingsfrist

02. december 2012 - kl. 00:00


Antal pladser

38


Ledige pladser

38


Arrangementsnr.

995994


Arrangør

Aalborg Afdeling, IDA Nord