Arrangement

KÆRLIGHED TIL VIN OG MUSIK

Vi skal smage 6 forskellige vine og høre om dem. Endvidere skal vi lytte til sange fra Frank Sinatra, Dean Martin, Louis Armstrong m.fl.

Værløse

Tirsdag d. 12. november 2013

Kl. 19:00 - 21:00

Fra 100 kr.

 

Beskrivelse

Vi besøger vinklubben Værløse Vinvenner (www.vinvenner.dk), som denne aften har en vinsmagning krydret med jazzede sange. Vinsmagningen ledes af Anders Scheuer, og de jazz-inspirerede sange synges og spilles af Susi Hyldgaard. Vi skal smage 6 forskellige vine, hører en masse om vin og dertil nyde en lang række kendte sange.

Vi skal smage sprumante/champagne, Riesling, Côtes du Rhône, norditaliensk vin på Sangiovese eller Nebbiolo, Bourgogne, … og vi skal høre sange fra Frank Sinatra, Dean Martin, Harald Bergsted, Louis Armstrong, Michel Legrand, …

Anders Scheuer har været vinhandler gennem mere end 15 år og har specialiseret sig i mindre vinbønder med særegne vine.

I dag arbejder Anders Scheuer som sælger med ansvar for vin i et firma, der er underleverandør til hele den danske gavebranche. Anders Scheuer er i øvrigt uddannet cand. mag i dansk og historie, holder af vin, og har en usnobbet tilgang til emnet.

Susi Hyldgaard er en anerkendt jazzpianist og sanger og komponist. Har optrådt i det meste af verden som solist og med forskellige orkestre. Har vundet priser, en grammy og er blevet tildelt det største kunstnerlegat fra Kunstfonden, har desuden udgivet 7 Cd’er i eget navn.

Sussi og Anders vil give os en aften, der handler om inspiration, eller ånd om man vil. Vin kan få en til at tænke nye tanker, og musik kan bære en steder hen, man aldrig har været før. Susi og Anders lader vin og musik inspirere hinanden, og de vil forsøge at give os en oplevelse, hvor der er højt til loftet.

Satellitten ligger 5 minutters gang fra S-tog-station og bus-holdeplads.

 

Praktisk Info

Hvor

Satellitten

Bymidten 46

3500 Værløse


Hvornår

Tirsdag d. 12. november 2013

Kl. 19:00 - 21:00


Pris

Studiemedlem

100 kr.

Ledig

125 kr.

Medlem

125 kr.

Seniormedlem

125 kr.

Tilmeldingsfrist

28. oktober 2013 - kl. 01:00


Antal pladser

21


Ledige pladser

0


Tilvalg

Ledsager

125 kr.

Arrangementsnr.

308068


Arrangør

Furesø-Egedal Afdeling, IDA Nordsjælland