Arrangement

Kærlighed ved første Hik- The Musical i Tivolis Koncertsal

Ny stor romantisk musical - kom med!

København V

Torsdag d. 11. oktober 2018

Kl. 20:00 - 22:30

Fra 565 kr.

 

Beskrivelse

Først var det en fantastisk populær ungdomsroman, så blev det en kæmpesucces på film, og nu bliver KÆRLIGHED VED FØRSTE HIK til en ny stor romantisk musical, med premiere den 20. september i Tivolis Koncertsal.

I KÆRLIGHED VED FØRSTE HIK - THE MUSICAL vender Sofie Lassen-Kahlke og Robert Hansen tilbage til deres helt store gennembrudsroller som Anja og Viktor, nu omkring de 40 år, mens det også bliver til et kærkomment gensyn med bl.a. Joachim Knop og Karl Bille - så det gamle hold er samlet igen!

Musicalen udspiller sig på to tidsplaner. Dengang i 1999 hvor Viktor mødte sin elskede for allerførste gang - og lige nu, i 2018, hvor Anja netop har forladt sin mand gennem snart 20 år. Viktor er selvfølgelig fortvivlet, midtvejskrisen har indfundet sig i parforholdet, Anja er væk - og hvad er livet så værd? Hvordan skal han nogensinde få sin elskede tilbage?

Hver for sig drømmer de sig tilbage til den sommer, engang i forrige århundrede, hvor alt var nyt og romantisk. Hvor Viktor blev ramt af akut Ajna-mani, da han så hende første gang i skolegården

Musikken leveres live på scenen af bandet Innocent Blood, der bl.a. skrev filmens populære soundtrack inkl. hits som "Den første gang", "Min helt alene" og "I nat står tiden stille". Musicalen byder også på et nostalgisk genhør med en række af Martin Brygmanns største hits samt andre store danske 80´er og 90´er-hits!

Læs mere om KÆRLIGHED VED FØRSTE HIK - THE MUSICAL på www.hikmusical.dk

I pausen mødes vi i Balkonbaren, hvor der er sat chips og drikkevarer frem til os. Baren findes på 1. sal, hvor I kommer ind, så I skal gå mod indgangen og op af vindeltrappen. Der vil være et område mærket IDA.

Inkluderet i prisen er billet samt en øl, kildevand eller et glas vin i vores område i Balkonbaren.

Billetter er sendt pr. mail den 23.9. hvis du er tilmeldt før denne dato.

Hvis ikke du har modtaget billetter i forhold til beskrivelsen, så kontakt IDA for afklaring.

Kulturforums arrangør er Birgit Røbel

Tilmeldingen er bindende.

 

Praktisk Info

Hvor

Tivolis Koncertsal

Tietgensgade 20

1704 København V


Hvornår

Torsdag d. 11. oktober 2018

Kl. 20:00 - 22:30


Pris

Ledig

565 kr.

Medlem

565 kr.

Seniormedlem

565 kr.

Studiemedlem

565 kr.

Tilmeldingsfrist

04. oktober 2018 - kl. 23:55


Antal pladser

45


Ledige pladser

3


Tilvalg

Ledsager

565 kr.

Arrangementsnr.

325279


Arrangør

KulturForum, IDA København