Arrangement

Kapsejlads 2014

- Tag GRATIS med til Nordeuropas største studiearrangement; "Kampen om Det Gyldne Bækken"

Herning

Fredag d. 09. maj 2014

Kl. 06:00 - 07:30

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

Kom tæt på Monte Carlo drengene (kendt fra P3), når IDA Event & Yourniversity.dk bringer dig sikkert fra Herning til Aarhus.
 
Selvom du er studerende i Herning skal du ikke gå glip af den helt unikke oplevelse, når over 20.000 studerende mødes og har det sjovt, når Kampen om Det Gyldne Bækken skal afholdes!  
 
I samarbejde med Yourniversity.dk som sponsorerer busserne - er det nu blevet muligt for dig som studerende IDA-medlemmer at komme GRATIS med til Kapsejlads! 
 
Hilsen fra Simon 
Yourniversity.dk er en ny og alternativ virtuel platform for nuværende og kommende studerende på Aarhus Universitet - en platform lavet for og af de studerende. Sammen med 16 andre studielivsambassadører har jeg fået lov til at medvirke i skabelsesprocessen, men, men, men... 
DU kan også bidrage - brug #yourniversity og #Aarhusuni og tag dit fag når du poster opslag på Twitter og Instagram, så er du med til at dele DIT uni-liv og vise, at det at være studerende på AU handler om langt mere end blot at åbne en bog. 
 
Og husk selvfølgelig #kapsejladsen
 
Pst! Sig det lige videre!
 
IDA Event & Yourniversity.dk byder dig med på en tur for de morgenfriske og festglade mennesker der er klar på en dag i Universitetsparken i Aarhus til et, efterhånden traditionsrigt, event med Kapsejlads!
 
Der vil være sørget for en let morgenmad i form af boller med pålæg, en start-øl til busturen og en IDA-goodiebag med blandt andet en sandwich til senere på dagen og andre gode sager.
 
Der er afgang fra AU Herning kl 06:00 om morgenen med forventet ankomst i Aarhus ca. kl. 07:30.
 

Så få dig meldt på til en dag hvor næsten 25.000 andre unge deltager – der er lagt op til sjov, underholdning og fest!

OBS! Der opkræves et No-Show gebyr på kr. 100,- efter den angivne afmeldingsdato. Dette gælder også hvis man ikke afmelder sig arrangement men blot bliver væk. Beløbet der opkræves dækker udgifter til arrangementet.

 

Er du studerende på AU Herning, bosiddende i Aarhus og derfor ikke har behov for den gratis bustransport, OG vil du også have del af glæderne til Kapsejlads?

Så frygt ej – du får også tilbuddet om at få sandwich + IDA Goodiebag. (Som vil blive bragt og udleveret til jer i Aarhus).
Du kan nemlig tilmelde dig alligevel og få en fed dag sammen med resten af de studerende fra AU Herning!

Tilmelding foregår ved at sende en mail til studenterkontakt Karina, på: hih@ida.dk.
Heri skriver du dit fulde navn + studieretning+årgang + IDA-nummer/Cpr. Nr. og når du modtager en bekræftelse tilbage, er du tilmeldt. Fristen for tilmelding er d.2.maj.

OBS! Sidste frist for afmelding af dette tilbud er 2.maj! Til Studenterkontakt Karina på: hih@ida.dk

Hvis du melder fra senere end denne dato eller hvis du ikke personligt dukker op på dagen og afhenter din sandwich+goodiebag, vil du blive opkrævet et no-show-gebyr på 100 kr. som dækker udgifterne til arrangementet.
Information om afhentningssted vil blive givet til dig senest 1 dag før. D

Tilbuddet gælder KUN for studiemedlemmer af IDA, som er studerende på AU Herning. Og du er først tilmeldt når du har modtaget en bekræftelsesmail retur.

Der er et begrænset antal pladser til rådighed! - så du skal være hurtigt ude..

 

Praktisk Info

Hvor

AU Herning

Birk Centerpark 15

7400 Herning


Hvornår

Fredag d. 09. maj 2014

Kl. 06:00 - 07:30


Pris

Studiemedlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

100 kr.

Tilmeldingsfrist

02. maj 2014 - kl. 00:00


Antal pladser

97


Ledige pladser

9


Tilvalg

Ledsager

100 kr.

Arrangementsnr.

310476


Arrangør

Herning Afdeling, IDA Vestjylland