Arrangement
Kemien bag rugtoast – hvordan kan kemien forbedre næringsindholdet i toastbrød
Ingredienser gør bagerierne i stand til at fremstille toastbrød af fuldkorns rug eller hvede med egenskaber som standard toast. Hvordan virker ingredienserne i dejen og, hvilke interaktioner har de med andre komponenter i dejen og brødet?
Dupont Nutrition Biosciences ApS, Brabrand
Tirsdag d. 12. november 2013
Kl. 17:00 - 20:00
Fra 50 kr.
Hvor
Dupont Nutrition Biosciences ApS
Edwin Rahrs Vej 38
8220 Brabrand
O2
Hvornår
Tirsdag d. 12. november 2013
Kl. 17:00 - 20:00
Pris
Studerende, ikke medlem af IDA
50 kr.
Studiemedlem
50 kr.
Ikke IDA-medlem
100 kr.
Firmamedlem
100 kr.
Medlem af arrangør
100 kr.
Ledig
100 kr.
IDA-medlem
100 kr.
Seniormedlem
100 kr.
Ingeniør, ej medl. IDA
2.100 kr.
Tilmeldingsfrist
Tirsdag d. 12. november 2013
Kl. 00:00
Antal pladser
75
Ledige pladser
41
Arrangementsnr.
308109