Arrangement

Kig ind i Den Kolde Krig - PanzerMuseum East

Guidede rundvisning på PanzerMuseum East. Et fascinerende indblik i militær teknik og teknologi. Muset har en stor og koncentreret udstilling af restaurerede panser og andre militære specialkøretøjer, udrustning og effekter fra Sovjet og Warszawapagten.

Slagelse

Søndag d. 31. august 2014

Kl. 14:00 - 16:15

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

Muset har en stor og koncentreret udstilling af restaurerede panser og andre militære specialkøretøjer, udrustning og effekter fra Sovjet og Warszawapagt landenes materielpark, her stilles der skarpt på den teknologiske og samfundsmæssige udvikling på den østlige side af Den Kolde Krig 1947-91.

PanzerMuseum East er et koldkrigsmuseum/pansermuseum med et indendørsareal på 4.500 kvadratmeter, hvor kampvogne, lastbiler, jeeps, motorcykler og andre pansrede køretøjer udstilles med tilhørende uniformer, radiokommunikation, mineafsøgningsudstyr og meget mere.

Muset råder i øjeblikket over mere end 50 restaurerede og køreklare køretøjer med tilhørende udstyr og reservedele. Lang størstedelen af køretøjerne kommer fra østblokken under Den Kolde Krig, og bliver skildret i et historisk perspektiv. Museet har også ansat en historiker, som har ansvaret for de historiske fakta.

Udover køretøjerne har museet et 100-personers fly, som er ombygget til en lille biograf. Her vises film og korte filmklip fra/om Den Kolde Krig.

Deltagelse i arrangementet er gratis, men max. 3 ledsager pr. IDA medlem.

 

Praktisk Info

Hvor

PanzerMuseum East

Fladholtevej 18

4200 Slagelse


Hvornår

Søndag d. 31. august 2014

Kl. 14:00 - 16:15


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.000 kr.

Tilmeldingsfrist

25. august 2014 - kl. 02:00


Antal pladser

31


Ledige pladser

0


Tilvalg

Ledsager

0 kr.

Arrangementsnr.

311387


Arrangør

Vestsjællands Afdeling, IDA Sjælland


Medarrangører

IDA Mechanical

IDA Mechanical Sjælland