Arrangement

Kød, kød og atter kød – et grillkursus på Grilleriet i Aalborg

– Meatlovers paradise

Nørresundby

Fredag d. 26. juni 2015

Kl. 17:20 - 22:00

Fra 740 kr.

 

Beskrivelse

Er du træt af vendinger som ”mere grønt på tallerkenen”? Har du for længst fået nok af advarsler om, at kød skal spises med måde? Og vil du bare gerne have lov til at nyde dit kød i ro og fred uden politisk korrekte stikpiller? Vi er så heldig, at IDA fik et tilbud af Grilleriet i Aalborg, at vi får lov til at holde et lukket arrangement, et kursus kun for IDAs medlemmer. Så er dette kursus lige noget for dig. Mantraet er ”kød, kød og atter kød”, når vi kommer igennem både klassiske og mere ukendte udskæringer. Vi prøver forskellige tilberedningsmetoder og viser, hvordan du får det bedste ud af dit kødstykke – der findes nemlig ikke dårligt kød, kun dårlig tilberedning. Og vi lover dig, at du tager hjem som kødmester med styr på alt fra diverse grillmetoder og teknikker til low & slow og røgning. 

Niveauet tilpasses gæsternes individuelle grill-level. Det er Webers egne grillmestre, der står for Grilleriet Aalborg, og de hjælper deltagerne med at skabe en fantastisk og uforglemmelig begivenhed… selvfølgelig altid med grillen som omdrejningspunkt.

På Grilleriet Aalborg er der garanti for autentisk grillstemning, der ikke fås mage til – der er trods jo alt kun ét sted i hele Norden, hvor deltagerne befinder sig lige midt i BBQ’ens hjerte. 

Vi mødes ved Grilleriets hovedindgang kl. 17:20. Kurset starter kl. 17:30.

Der vil være en rundvisning i starten af arrangementet, hvor I vil blive introduceret til Weber og deres produkter. Samt vil I selvfølgelig anvende disse produkter under madlavningen.

Med i prisen vil følgende være inkluderet:  

- Mad (som vi selv tilbereder)
- Forklæde
- Sodavand/vand ad libitum
- 2 genstande (øl/vin): Der udleveres drikkevarebilletter ved indskrivning på kurset

Vi kan endnu ikke sige, hvilke stykker kød der vil være til kurset – det er op til kokkene på dagen.

Vel mødt.

Arrangementet er for IDA-medlemmer med max. 1 ledsager.

Der er begrænset deltagerantal og tilmeldingen er bindende. Tilmelding /Afmeldings -fristen er den. 25. maj 2015.


GRILLERIETs generelle betingelser: I tilfælde af upassende, beruset eller voldelig adfærd, der virker til gene for andre af husets gæster eller personale, forbeholde GRILLERIET sig ret til at nægte udskænkning af drikkevarer og/eller ret til at bortviser gæster. I sådanne tilfælde kompenseres ikke for deltagergebyr. Dette gælder også, såfremt en eller flere deltagere vurderes for beruset til at deltage i køkkenaktiviteter. Effekter efterladt i garderoben på GRILLERIET sker på eget ansvar, og GRILLERIET kan ikke drages til ansvar for forsvundne eller manglende genstande.

Bemærk: IDA har ingen forsikring, der dækker sådanne arrangementer, så deltagelse er på eget ansvar.

Husk at tilføje/rette din e-mailadresse på MinSide på ida.dk. E-mail adressen bruger vi til mødebekræftelse, evaluering aflysning og nyhedsbreve.

 

Praktisk Info

Hvor

Grilleriet Aalborg

Bøgildsmindevej 23

9400 Nørresundby


Hvornår

Fredag d. 26. juni 2015

Kl. 17:20 - 22:00


Pris

Ledig

740 kr.

Medlem

740 kr.

Seniormedlem

740 kr.

Studiemedlem

740 kr.

Tilmeldingsfrist

25. maj 2015 - kl. 23:00


Antal pladser

50


Ledige pladser

31


Tilvalg

Ledsager

740 kr.

Arrangementsnr.

313977


Arrangør

Aalborg Afdeling, IDA Nord