Arrangement

Kom i gang med procesoptimering (1/6)

Er du interesseret i procesoptimering? Få et spændende indblik i hvordan du kan komme i gang med LEAN Six Sigma, og få konkrete input til dit arbejde med procesoptimering og hvordan du får solgt ideén i din organisation.

København V

Torsdag d. 23. august 2018

Kl. 17:00 - 20:00

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

På dette introduktionskursus lærer du om den praktiske vej til optimering og bedre styring.Få den basale viden om procesoptimering, og få gode og praktisk anvendelige ideer med hjem på dette interaktive kursus. Uanset om du er ny eller har flere års erfaring med optimering, vil du uden tvivl blive beriget med ny viden.

Med afsæt i kvalitets- og ledelsesfilosofien ’Lean Six Sigma’ får du ny viden om, hvordan du og din organisation kan komme i gang med, eller blive inspireret til, at gå nye veje med procesoptimering.

Under kurset vil du få mulighed for at forholde dig konkret til procesforholdene i din egen organisation.

Det typiske læringsudbytte

  • Du bliver bedre til at styre kvaliteten, omkostninger og kundetilfredshed, når du forstår forskellen på output-, proces- og inputmålinger.
  • Du ved, hvorfor optimering ikke kun handler om metode og værktøjer, men i lige så høj grad om forandringsledelse og medarbejderinvolvering.
  • Du kan forklare, hvorfor forbedring af kvaliteten nedbringer omkostningerne.

Agenda for kurset

  • Lean Six Sigma som kvalitets- og ledelsesfilosofi
  • Gode ideer til procesoptimering
  • Styring og output-, proces- og inputmålinger
  • Organisatorisk opbakning og samarbejde

Underviser

Charlotte Rosenberg, Konsulent hos Storm – House of Six Sigma.
Charlottes baggrund er indenfor ledelse, procesforbedringsarbejde og projektledelse. Hun har stor international erfaring i at arbejde med digitalisering og change management. Charlotte kommer fra IT og den finansielle sektor og har arbejdet med både BPM, ITIL og Lean Six Sigma samt store tværgående projekter. Charlotte er også trænet som audit lead indenfor proces reviews og vil kunne hjælpe firmaer med at blive klar til en audit.

Anette Friis Hansen, Konsulent hos Storm – House of Six Sigma.
Anettes kernekompetencer ligger indenfor arbejdet med kvalitet og procesoptimering gennem både Six Sigma og antropologiske indsigter og metoder. Anette har erfaring indenfor undervisning og facilitering af organisatoriske forandringer med fokus på processer, kommunikation, kultur og menneskelig adfærd. I dag arbejder hun som konsulent for Storm – House of Six Sigma, hvor hun bruger sin humanistiske baggrund til at skabe nye perspektiver og indsigter til Lean Six Sigma verdenen.

Fokus på LEAN Six Sigma

IDA Proces sætter, i samarbejde med Storm - House of Six Sigma, fokus på procesoptimering via en række af 5 uafhængige gå-hjem-møder, som alle tager udgangspunkt i dele af LEAN Six Sigma metoden.

Skal du med til andre møder/kurser? Læs mere her: IDA Proces' Arrangementskalender

Bliv medlem af IDA Proces netværket og opnå rabat på deltagelse i møder/kurser
Medlemskab af IDA Proces er gratis for IDA medlemmer, tilmeld dig her hvis du ønsker medlemskab (husk du skal være logget på ida.dk), vælg Min Profil → Netværk og Abonnementer. Alle kan tilmelde sig IDA Proces' nyhedsmail gratis, tilmeld dig her hvis du fremover vil modtage IDA Proces' nyhedsmail.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

 

Praktisk Info

Hvor

IDA Mødecenter

Kalvebod Brygge 31-33

1780 København V

Lokale: Se infotavle i receptionen


Hvornår

Torsdag d. 23. august 2018

Kl. 17:00 - 20:00


Pris

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

250 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

800 kr.

Tilmeldingsfrist

22. august 2018 - kl. 23:55


Antal pladser

45


Ledige pladser

11


Arrangementsnr.

326904


Arrangør

IDA Proces