Arrangement

Kompetencegivende Førstehjælp Modul I & II - Heldagskursus

Kompetencegivende 6 timers kursus i førstehjælpskursus, bestående af de 2 moduler • Modul I ”Hjerte-Lunge-Redning” • Modul II ”Livreddende Førstehjælp”

Lørdag d. 26. oktober 2013

Kl. 10:00 - 16:30

Fra 250 kr.

 

Beskrivelse

Disse 2 moduler anbefales af Dansk Førstehjælpsråd som Niveau Minimum indenfor førstehjælpsuddannelse i Danmark.

”Hjerte-lunge-redning” handler om hvordan man skal forholde sig hvis man pludselig står med en bevidstløs person. Herunder bl.a. hjertemassage, kunstigt åndedræt, hjertestarter, og stabilt sideleje. Som en ekstra feature, vil en rigtig hjertestarter vil blive demonstreret i brug på kurset.

”Livreddende førstehjælp” handler om andre ulykker hvor den tilskadekomne ikke nødvendigvis er bevidstløs til at starte med. Herunder bl.a. forhold ved større ulykker med flere tilskadekomne, større og mindre blødninger, symptomer og forebyggelse af chock, forhold ved højenergiulykker mm.

Kurset forløber som en fin blanding af teoretisk undervisning og praktiske øvelser, krydret med powerpoint slides, førstehjælpsbøger, videoer fra rigtige hændelser og andet. Førstehjælp handler om andet og mere en teoretisk viden, der er derfor stor fokus på de praktiske øvelser som der er masser af.

Ud over at man selvfølgelig kan bruge de opnåede færdigheder fra dette kursus, til at hjælpe sine medmennesker, kan kurset også bruges til mere end det.

Efter kurset modtager du et kompetencegivende bevis, der er gyldigt i 3 år. Beviset kan skrives på CV’et og bruges ifm. jobsøgning, eller ifm. en uddannelse hvor der er krav om førstehjælpsbevis (eks. klatrekursus, livredder, kørekort osv).

Underviser: André Bjørn Nielsen, Aktiv Førstehjælp

Deltagergebyr:
Kr. 250,- pr. IDA Medlem for 2 kursusmoduler. Ledsager kr. 250,- (max. en pr. medlem).

Der er inkluderet sandwich, kage, vand, sodavand og kaffe/the

 

Praktisk Info

Hvor

1.ste sal


Hvornår

Lørdag d. 26. oktober 2013

Kl. 10:00 - 16:30


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

250 kr.

Ledig

250 kr.

Medlem

250 kr.

Seniormedlem

250 kr.

Studiemedlem

250 kr.

Tilmeldingsfrist

25. oktober 2013 - kl. 00:00


Antal pladser

18


Ledige pladser

1


Tilvalg

Ledsager

250 kr.

Arrangementsnr.

308226


Arrangør

Kompetenceforum, IDA Nord