Arrangement

Kør Smukt - og SEAT

Vi kører hensynsløst – værst i København. SEAT lancerer i september en ’Kør Smukt’ kampagne. SEAT fortæller denne aften om analysen - hvad tænker bilisterne i Danmark og hvordan bilerne kan øge sikkerheden

Brøndby

Torsdag d. 07. november 2013

Kl. 17:00 - 19:00

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

Hvis du synes, at dine medtrafikanter kører hensynsløst, så er du ikke alene. Hele fire ud af fem danske bilister mener således, at vi kører ’egoistisk’ og ’uden at tage hensyn’. Værst ser det ud i København. Det viser en analyse foretaget af YouGov for et af Danmarks hurtigst voksende bilmærker, SEAT, der i september lancerer en ’Kør Smukt’ kampagne, der skal få os til netop at vise mere hensyn i trafikken.

Aggressiv kørsel, overhalinger indenom, kapløb til det røde lys og måske en uvenlig gestus. Sådan ser den trafikale hverdag tilsyneladende for ofte ud for mange danske bilister. Hele 82 procent – og 87 procent i København - af de adspurgte i en undersøgelse foretaget af YouGov for SEAT svarer således, at de ’i nogen grad’, ’i høj grad’ eller ’i meget høj grad’ mener, at deres medtrafikanter kører egoistisk og uden at tage hensyn.

Det nytter jo ikke noget at lave smukke biler, der også bliver stadigt mere teknologisk avancerede og sikre og fx selv kan bremse op for gående, stramme selen og endda vække føreren, hvis vi som trafikanter ikke gør køreturen til en god oplevelse. Vi vil derfor sætte fokus på opførsel i trafikken og kommer bl.a. med en række konkrete opfordringer til danske bilister om at vise mere hensyn i trafikken og køre smukt, siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen, direktør for SEAT I Danmark, der med kampagnen ’Kør Smukt’ bl.a. vil have os til at give plads, blinke af og vinke frem i trafikken.

Se mere på:
http://www.semler.dk/Nyheder/Seneste-nyheder/?articleid=1779

 

Program:

SEAT - hvem er vi?
Analyse - hvad tænker bilisterne i Danmark?
Kommunikation - hvad vil SEAT med kommunikationen?
Bilerne - hvad kan bilerne i dag med fokus på sikkerhed?

Undervejs vil der blive serveret en sandwich.

 

Praktisk Info

Hvor

Semler Gruppen, Skolen

Park Alle 356

2605 Brøndby


Hvornår

Torsdag d. 07. november 2013

Kl. 17:00 - 19:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

IDA Engineering Club

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.000 kr.

Tilmeldingsfrist

07. november 2013 - kl. 00:00


Antal pladser

50


Ledige pladser

32


Arrangementsnr.

308242


Arrangør

IDA Automotive