Arrangement

KORROSION I BETONKONSTRUKTIONER

Roskilde

Torsdag d. 22. maj 2014

Kl. 09:00 - 16:00

Ikke oplyst

 

Beskrivelse

Beton indgår som en standardkomponent overalt i store og små konstruktioner - bygninger, broer, tunneler, veje - og vil med tiden nedbrydes i større eller mindre udstrækning.

Nedbrydningsprocesserne er mangfoldige og hastigheden afhænger af både mekaniske og miljømæssige faktorer, specifikt for den enkelte konstruktion. Kravene til beton og nedbrydningshastighed er vidt forskellige for forskellige anvendelsesområder, fordi materialesvigt oftest har store praktiske og økonomiske konsekvenser; i yderste fald med alvorlige personskader til følge.

DanCorr styregruppen i ATV-SEMAPP har derfor taget initiativ til at sætte fokus på forståelsen af betons nedbrydningsmekanismer, der vil blive grundigt behandlet på dette temamøde. Deltagerne vil høre foredrag fra specialister på området, diskutere kritiske parametre og få up-to-date viden om, hvordan nedbrydning kan overvåges og reduceres.

Ikke mindst vurdering og modellering af restlevetid er en vigtig del af dagen; udviklet fra en indgående forståelse af de underliggende nedbrydningsmekanismer.

Temadagen henvender sig til personer med ansvar for betons holdbarhed, fx. i forbindelse med design/konstruktion, kvalitet, vedligeholde, levetidsvurdering og sikkerhed.

Se fuldt program.

Medlemmer af Dansk Betonforening og IDA Mechanical deltager til reduceret pris.

Tilmelding

Vær opmærksom på at der ikke er tilmelding hos IDA. Tilmelding sker direkte til ATV Semapp her.

Betingelser for til- og afmelding kan du se her

 

Praktisk Info

Hvor

DTU Risø

Frederiksborgvej 399, Roskilde, Auditoriebygningen

4000 Roskilde


Hvornår

Torsdag d. 22. maj 2014

Kl. 09:00 - 16:00


Pris

Ikke oplyst

Tilmeldingsfrist

09. maj 2014 - kl. 00:00


Antal pladser

50


Ledige pladser

50


Arrangementsnr.

310721


Arrangør

Dansk Betonforening


Medarrangører

IDA Mechanical