Arrangement

Kreativitet på bestilling - København

Tirsdag d. 07. maj 2013

Kl. 17:00 - 21:30

Fra 175 kr.

 

Beskrivelse

Formål:
Formålet med denne workshop er at give deltagerne en introduktion til, hvordan det er muligt at arbejde struktureret og målrettet med kreativ tænkning med henblik på at gøre kreativ tænkning til en del af de personlige kompetencer, så det er muligt at bryde med almindelig vanetænkning, for derved at udvikle nye og anderledes idéer i det daglige arbejde.

Målgruppe:
Kurset henvender sig til den yngre kandidat, der ønsker at kunne være kreativ på bestilling sammen med andre eller alene, samt kende til den kreative proces: fokusering - idégenerering - sortering/udvælgelse - analyse og eventuel videreudvikling af idéer.

Kursusindhold:
Du vil blive præsenteret for Edward de Bono's "Six Thinking Hats®" som et effektivt redskab til at få struktur i den kreative proces, enkelte men meget effektive idéudviklingsteknikker og hvordan man kan arbejde med vurdring og prioritering af idéer, så man finder frem til den/de rigtige, der er værd at arbejde videre med. Efter oplæg, som skiterer den grundlæggende teori, vil du få mulighed for at afprøve teknikkerne ved en fiktiv case i et sammenhængende, praktisk betonet kursusforløb.

Dit udbytte af kursus:
Efter kurset vil du have kendskab til:

  • Procesmodellen "Den kreative proces"
  • Edward de Bonos Six Thinking Hats®
  • Kreative teknikker til at bryde med almindelige vanetænkning
  • Små tricks til at få kreativitet til at blive en del af det daglige arbejde
  • Inden for hvilke arbejdsområder man kan arbejde med kreativitet
  • Viden om hvad der skal til i virksomheder, hvis de ønsker kreative medarbejdere

Underviser:
Anna Daub Svandholt er ejer af Kreaforce Consult og arbejder med kreative - og innovative processer i virksomheder. Hun er uddannet saxofonist fra musikkonservatoriet, certificeret Edward de Bono Thinking Programme facilitator og desuden certificeret underviser i Six Thinking Hats®.

Har du spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål om kursets indhold kan du kontakte Anna Daub Svanholt, tlf. 22 67 92 17, anna.svanholt@kreaforceconsult.dk

Afbud:
Husk at melde afbud hvis du er forhindret i at deltage. Hvis afbuddet modtages senest fire arbejdsdage før afholdelsen, bliver deltagergebyret refunderet. At undlade at betale betragtes ikke som afbud!

 

 

Praktisk Info

Hvor


Hvornår

Tirsdag d. 07. maj 2013

Kl. 17:00 - 21:30


Pris

Arbejdsledig, medlem

175 kr.

Ekstern mødedeltager

175 kr.

Medlem

175 kr.

Tilmeldingsfrist

30. april 2013 - kl. 00:00


Antal pladser

30


Ledige pladser

5


Arrangementsnr.

996181


Arrangør

IEF-Fonden