Arrangement

Kunst og kage

Aalborg

Søndag d. 19. maj 2013

Kl. 12:30 - 17:00

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse


Kunst og kage, guided besøg på Utzon Center med kagebuffet på Cafe Casa Blanca.

Medlemmer og deres familie, inviteres til et guidet besøg på Utzon Centeret og derefter kagebuffet på Cafe Casa Blanca, søndag den 19. maj.

Vi starter kl. 12.30 med en guided rundtur på Utzon Centeret,- hvor vi skal høre om Jørn Utzons tanker og ideer med centeret. Derudover skal vi høre om udstillingen "Atelier Bow-wow learning from Utzon" , der viser nye stedspecifikke, rumlige installationer og andre værker af det internationalt anderkendte japanske arkitektfirma, Atelier Bow-Wow. Udstillingens store udstillingshaller på 700 m2 udgør en samlet installation med rumlige elementer, hvor Atelier Bow-Wow går i dialog med Jørn Utzon og hans arkitektoniske principper og ikke mindst hans sidste arkitektoniske værk: Utzon Center. Learning from Utzon er en ukonventionel arkitekturudstilling, og som beskuer træder man således ind i en kontekstuel installation, der udgør et samlet værk. Rundvisningen, vil så vidt muligt, henvende sig til både større børn og voksne.

Efter rundvisningen, ca. 14.30, er der kagebuffet på Cafe Casa Blanca, hvor kokkene har kreeret flotte kager, lagkager, pandekager og meget mere. Dertil hører, en sodavand, eller kaffe/the efter eget valg. Buffet'en lukker kl.16, men man kan blive siddende til kl.17 i hyggeligt samvær.

Det er muligt at gå rundt i Utzon Centeret på egen hånd, både før og efter rundvisningen - henvend jer blot i receptionen og sig' I kommer fra IDA.

Med i prisen er indgang til Utzon Center, guided rundvisning, kagebuffet og en valgfri kaffe/the/sodavand.

Du kan læse mere på www.utzoncenter.dk.

Der er begrænset deltagerantal og t
ilmeldingen er bindende og der kan max. deltage 1 voksen ledsager pr. IDA-medlem, samt 2 børn.

Prisen for at deltage er kr. 40 for voksne, kr. 25 for børn fra 2-15 år, børn under 2 år er gratis. Der er begrænset tilmelding.

Vi mødes kl.12.30 ved indgangen.


Husk at tilføje/rette din e-mailadresse på MinSide på ida.dk. E-mail adressen bruger vi til mødebekræftelse, evaluering aflysning og nyhedsbreve.

 

Praktisk Info

Hvor

Utzon Center

Slotspladsen 4

9000 Aalborg


Hvornår

Søndag d. 19. maj 2013

Kl. 12:30 - 17:00


Pris

Arrangør

0 kr.

Børn

25 kr.

Arbejdsledig, medlem

40 kr.

Medlem

40 kr.

Seniormedlem

40 kr.

Studiemedlem

40 kr.

Ledsager til medlem

40 kr.

Tilmeldingsfrist

12. maj 2013 - kl. 00:00


Antal pladser

40


Ledige pladser

40


Arrangementsnr.

997367


Arrangør

Aalborg Afdeling, IDA Nord