Arrangement

Kunsten at lytte

Torsdag d. 08. marts 2012

Kl. 17:00 - 19:00

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

Men er du bevidst om, hvad du lytter efter? Vil du have konkrete redskaber til at blive en bedre lytter- og dermed en bedre leder?

Alle nævner som noget af det vigtigste ved en god leder, at han/hun er god til at lytte. Men hvordan forbedrer man som leder denne evne? På workshoppen  ‘Kunsten at lytte’ lærer du musikkens enkle, præcise sprog at kende og får derigennem helt konkrete redskaber til lære at lytte. Til dig selv, dine medmennesker, til markedet og den omgivende verden.

Workshoppen en ny måde at tænke læring og udvikling af ledere. Ørerne der lytter forandres, potentialer forløses og perspektiverne fornys.

Med udgangspunkt i musikken trænes evnen til at lytte og på kort tid opnås et nyt sprog at tale ud fra. Et præcist og konkret sprog hentet fra musikkens verden, som lader os tale autentisk ud fra os selv, ud fra hvem vi er uden brug af buzzwords og distancerede formuleringer.
Aristoteles har sagt: ‘It is the metaphor that produces most knowledge’. Og netop musikkens sprog er metaforisk. Med dette musiske, metaforiske sprog kan emner som ledelse, værdier, identitet, strategi og kommunikation diskuteres og anskues fra helt nye vinkler.

Fløjtenist Helene Simonsen er ejer af Keynote, der arbejder med virksomheders vækst, innovation og udvikling ud fra musikkens sprog.

Helene Simonsen er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og på Swedish National Orchestra Academy med en kandidatgrad i Orchestral Studies.  Hun arbejder til daglig freelance i de danske og svenske symfoniorkestre og i en række kammerensembler. Pt spiller hun i Det Kongelige Kapel på Operaen.

Som inspiration, hør her Steen Hildebrandt fortælle om vigtigheden i at kunne lytte   http://www.youtube.com/watch?v=wT1Rda8l3fQ&feature=player_embedded

 

Praktisk Info

Hvor


Hvornår

Torsdag d. 08. marts 2012

Kl. 17:00 - 19:00


Pris

Arrangør

0 kr.

Bestyrelsesmedlem

0 kr.

Foredragsholder

0 kr.

Studiemedlem

100 kr.

Arbejdsledig, medlem

200 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

200 kr.

Medlem

585 kr.

Seniormedlem

585 kr.

Ekstern mødedeltager

935 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.935 kr.

Tilmeldingsfrist

07. marts 2012 - kl. 00:00


Antal pladser

30


Ledige pladser

17


Arrangementsnr.

125279


Arrangør

IDA Lederforum Hovedstaden