Arrangement

KVINDER - teater

Lisbeth er succesfuld og handlekraftig. Ansat i et konsulentfirma, mor til Atle, men pludselig forladt af manden. Så nu er livet ikke længere så perfekt. Eller det vil sige – det er det – bare på en anden måde.

Silkeborg

Fredag d. 04. april 2014

Kl. 19:30 - 21:00

Fra 185 kr.

 

Beskrivelse

Udlevering af billetter: Sker i teaterhusets foyer ved indgangen og garderoben, som er gratis. Der skiltes med IDA. Der er reserveret borde til IDA til drikkevarer i pausen.

Med KVINDER vil Teatret Svalegangen holde fast i visionen om at præsentere ny, vedkommende og underholdende dramatik. Forestillingen vil ramme lige ned i enhver kvindes drøm om at være den perfekte. Den perfekte kvinde, den perfekte mor, have det perfekte udseende, leve det perfekte liv. Men hvad vil det egentlig sige, at noget er perfekt? Ved kvinden det overhovedet selv eller er hun fortabt under selvrealiseringens høje idealer?

Og hvorfor spejler kvinder sig altid i andres succes? Hvorfor er veninder og fjender nogen gange snublende tæt på at være det samme? Det er én ting at spejle sig i omverdenens idealer, men hvorfor er det, at man også ligger i konkurrence med dem, der står lige ved siden af en? Er det en del af forklaringen på, at kvinder til tider kan være så ondskabsfulde og nederdrægtige over for hinanden – selv deres bedste veninde?

Et oprør ulmer i hovedpersonen Lisbeth. Et oprør mod pædagogen, som altid skal give hende dårlig samvittighed når pædagogen insisterer på at hun er en “kl. 16”-mor – når Lisbeth nu ved, at hun er en “kl. 15.30”-mor! Eller mod manden, som hun så gerne vil være alt for. Eller mod damerne i stormagasinet. Damerne som fortjener en kugle for panden fordi…. Fordi deres røv ser stor ud i de bukser!

Medv: Sofie Stougaard, Katrine Beck Ibsen, Kirsti Kærn og Anders Brink Madsen

Ny dansk dramatik af Caroline Cecilie Malling instrueret af Per Smedegaard.

Pris: Kr. 185 pr. person for IDA medlemmer og ledsager. Kr. 145 for børn og unge under 25 år.

Prisen inkluderer et glas vin eller en øl/vand som serveres efter forestilingen ved reserverede borde i Café 1. Række i foyeren.

 

Praktisk Info

Hvor

Jysk Musik & Teaterhus

Papirfabrikken 80

8600 Silkeborg


Hvornår

Fredag d. 04. april 2014

Kl. 19:30 - 21:00


Pris

Ledig

185 kr.

Medlem

185 kr.

Seniormedlem

185 kr.

Studiemedlem

185 kr.

Tilmeldingsfrist

24. marts 2014 - kl. 01:00


Antal pladser

12


Ledige pladser

0


Tilvalg

Ledsager

185 kr.

Børn og unge under 25 år

145 kr.

Arrangementsnr.

307719


Arrangør

Silkeborg Afdeling, IDA Vestjylland