Arrangement

La Traviata i Malmø Operaen med forud Foajémiddag

Kærligheden forvandles til intens drama med ulykkelig udgang. Verdis mesterværk La Traviata er en af de smukkeste operaer, der nogensinde er skrevet, og Violetta Valéry er én af de største heltinder. Patricia Petibon har sin debutrolle som Violetta.

Malmö

Søndag d. 20. januar 2019

Kl. 13:45 - 19:00

Fra 825 kr.

 

Beskrivelse

Den smukke og karismatiske prostituerede, Violetta Valéry, med rige mænd som kunder, står over for et skelsættende valg: penge eller kærlighed? Violetta vælger kærligheden og forelsker sig i sin unge beundrer, Alfredo Germont, men beslutningen viser sig at få frygtelige konsekvenser, da hans familie overhovedet ikke vil acceptere de to unges valg. Violetta lider af en svær sygdom, som gør hende svagere og svagere.

Kærligheden forvandles til intens drama med ulykkelig udgang.

Verdis mesterværk La Traviata er en af de smukkeste operaer, der nogensinde er skrevet, og Violetta Valéry er én af de største heltinder.

Världssopranen Patricia Petibon gör rolldebut som Violetta och alternerar med Rebecca Nelsen som häromåret gjorde succé som Susanna i Figaros bröllop. För regin står Olivier Py, chef för festivalen i Avignon. På dirigentpulten alternerar venezuelanske Rafael Payare som lagt världen för sina fötter och det eftertraktade finländska stjärnskottet Dalia Stasevska.

Musik Giuseppe Verdi
Libretto Francesco Maria Piave efter Alexandre Dumas roman Kameliadamen

Middagen inden forestillingen
Inden forestillingen kl. 16 mødes vi i Malmö Operaens Foyere kl. 14:00 ,hvor vi skal nyde en 3-retters Foajémiddag.
I menyn ingår också ett glas vin/öl/ eller två alkoholfritt alternativ Drikkevarer derudover inkl. evt. svenskvand på bordet er for egen regning (spørg efter postevand). Du kan välja om du önskar ordinarie eller vegetariskt alternativ. Middagen serveras 2 timmar innan föreställning och i pausen serveras en kaffe och chokladpralin.

Husk at Operaen og Grillen er kontantløs. Billetterne - rk. 10 til 13 (skulle gerne være midtfor) - vil blive udleveret udenfor Operaen (kvart i 14) eller kommer vi ikke ind til foyeren, vor vi skal spise.

Italiensk med svensk tekstning.

Arrangør: Henrik Nielsen /IDA Kulturforum 40 50 41 54 (Forbeholdt IDA medlemmer!)
Tilmeldingen er bindende efter slutsalgsdato.

Til malmøoperaen
Tag f.eks. toget til Malmö Central og nyd turen gennem de hyggelige pladser og gågader til Operaen. Skulle vejret blive dårligt, kan I stå af på den ny flotte station, Triangeln - der ligger kun 10 min.'s gang fra Operaen. Det billigste er at købe en familiebillet (max 2 voksne og 2 børn) til knap 300 kr. fra Kbh. til Malmö (tur-retur inden for samme døgn). På www.malmoopera.se kan I se et kort med Operaens beliggenhed.

Parkering finns bakom stora scen mot avgift vardagar 9-21 (Vit zone avgiftsfri lørdag og søndag). Hvis man parkerer i grøn zone, så det gratis om søndagen. Easypark app. kan anvendes til parkering i hverdagen - husk at indstille til Sverige.

 

Praktisk Info

Hvor

Malmö Opera

Östra Rönneholmsvägen 20

200 10 Malmö

Da Operagrillen nu er lukket om søndagen, så deles billetter ud udenfor Operaen kl. kvart i 14.


Hvornår

Søndag d. 20. januar 2019

Kl. 13:45 - 19:00


Pris

Ledig

825 kr.

Medlem

825 kr.

Seniormedlem

825 kr.

Studiemedlem

825 kr.

Tilmeldingsfrist

23. november 2018 - kl. 23:55


Antal pladser

24


Ledige pladser

6


Tilvalg

Ledsager

825 kr.

Arrangementsnr.

327126


Arrangør

KulturForum, IDA København