Arrangement

Lær at sælge med LinkedIn

Du har en profil på LinkedIn, men bruger den næsten aldrig. Bare rolig, du er som de fleste på mediet. Hvis du gerne vil vide hvad du kan bruge LinkedIn til og hvordan du kan blive bedre til at sælge dig selv – og dine ydelser, så er dette event til dig.

København V

Tirsdag d. 22. maj 2018

Kl. 08:00 - 10:30

Fra 50 kr.

 

Beskrivelse

”En hammer i hånden på en dygtig snedker, skaber resultatet af et kunstværk i træ.”

Martin Lund og Jacob Elton fra LinkedInsider kommer og giver dig en workshop om at sælge på LinkedIn, og her taler vi ikke om ”sælge-Helge-på-brede-fælge”, for han er nemlig død på de sociale medier. Der er tale om at bruge LinkedIn til at komme så tæt på virkeligheden som muligt. Desværre forstår de færreste hvordan, fordi ingen er designet fra naturens side, til at være på et socialt medie.

Du kan forvente at få inspiration til at komme i gang med at bruge LinkedIn, både til at bygge dig selv som et bedre brand, at finde relevant viden og hente inspiration, samt konkrete værktøjer til at opnå kontakt til dine målgrupper og sidst, men ikke mindst, en personlig handlingsplan, der gør at du også får det gjort.

Efter at have hjulpet mere end 450 kursister på 2.5 år, har der dannet sig et billede at hvad folk tror om LinkedIn, før de kommer i gang med at bruge det professionelt, kontra hvad der sker for dem som forstår at bruge det, efter de har fået værktøjerne. Du kan lære mere om oplægsholderne og LinkedInsider på deres hjemmeside.

Er du Linked-In?

Da LinkedIn startede i 2003, var det mest en CV database, hvor man kunne søge adgang til et netværk, som arbejdede steder, hvor man ønskede at søge jobs. Som tiden er gået, har LinkedIn udviklet sig ligeså meget som dets mest aktive brugere. Et buzz-word der er kommet i nyere tid, er ”Social Selling”, eller "relation-skabende salg", som flere og flere virksomheder og fagfolk er ved at få øjnene op for, da behovet for at sælge stiger, samtidig som flere og flere beslutningstagere, tager telefonen mindre og mindre….eller det bliver sværere og sværere at få andet end et standard afvisningsvar på sin ansøgning til et nyt job.

Som ingeniør kan du bruge LinkedIn til så meget andet end bare jobsøgning. På LinkedIn kan du komme i kontakt med relevante fagfolk, som kan udvide din horisont. Du kan også udvikle din egen brand ved at dele viden i form af indlæg og artikler. Du får hjælp til at gøre din profil skarp, så du bliver synlig for andre specialister. De samme teknikker, som indgår i "Social Selling" kan du bruge til at vækste din personlige netværk på LinkedIn, som vil helt sikkert føre til mange nye spændende forbindelser.

Kombineret med en peptalk, der er med til at mindsette dig til at forstå ordet salg på et socialt medie, vil du på denne formiddag, også deltage i øvelser, der vil give dig inspiration til at gøre noget mere for din fremtid, både for dig selv karrieremæssigt, såvel som salg til din forretning.

Fremgangsmåde

Det drejer sig om at forstå din målgruppes smerter og drømme – og tale direkte til disse. Det har Martin og Jacob fundet ud af hvordan gøres bedst og de bedste tips og tricks til at opnå dette, vil du blive oplyst om, samtidig med at du selv får lov til at gøre ting på din egen profil, gennem øvelserne. Så derfor anbefaler vi at du har en computer med – eller tablet, da nogle af tingene ikke kan gøres fra en mobil. Og så får du også en lækker morgenmad, til at starte dagen på en god måde.

OBS: Der er et no-shop gebyr på 350,- Så husk at afmelde dig i god tid, hvis ikke du kan deltage


Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister

Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

 

Praktisk Info

Hvor

IDA Mødecenter

Kalvebod Brygge 31 - 33

1780 København V

101


Hvornår

Tirsdag d. 22. maj 2018

Kl. 08:00 - 10:30


Pris

Ledig

50 kr.

Studiemedlem

50 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

100 kr.

Firmamedlem

100 kr.

Medlem af arrangør

100 kr.

Medlem

100 kr.

Seniormedlem

100 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

150 kr.

Tilmeldingsfrist

21. maj 2018 - kl. 23:00


Antal pladser

30


Ledige pladser

14


Arrangementsnr.

327012


Arrangør

IDA Lederforum


Medarrangører

IDA Proces