Webinar

Lean Six Sigma – hvad giver det dig og din virksomhed? on demand webinar

On demand webinar: Få en grundig introduktion til Lean Six Sigma, og hør hvad det er for en størrelse og hvad det tilfører din virksomhed eller organisation. Webinaret er optaget under afholdelse af et fysisk møde i Ingeniørhuset 20/4.

Online Arrangement

Torsdag d. 31. december 2015

Kl. 00:00 - 00:00

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

Begrebet Lean er efterhånden velkendt. Ordet skal sættes foran grundledet, så er man med på noderne. Lean produktion, Lean service osv. Six Sigma er måske mindre bekendt.
 
Nogle ser det som et kvalitetssystem med 3,4 ppm som den højeste fejlrate. Andre ser det koblet til Lean, som en overordnet ledelsesfilosofi, og det gælder i hvert fald for webinarets foredragholder, Jens Folke, der er uddannet Master Black Belt i USA og har undervist og certificeret danske ingeniører som Green Belts, Black Belts og Master Black Belts gennem de sidste 8 år.
 
Foredragets første del bringer os igennem historikken for Lean Six Sigma, dets rødder og interaktion med andre strategiværktøjer som Balanced Scorecard, Theory of Constraints, Lean Management mm.
 
Efter pausen fokuseres på certificeringen. Hvem er blevet certificeret? Eksempler på cases. Hvad har det betydet for dem og deres virksomhed? Hvad skal jeg se efter, når jeg vælger udbyder? Kan det betale sig?
 
Webinaret er optaget under afholdelse af et fysisk møde i Ingeniørhuset 20/4. 
 

Praktisk Info

Hvor

Webinar/ foran din egen pc'er, tablet, smartphone

Fra egen pc/tablet


Hvornår

Torsdag d. 31. december 2015

Kl. 00:00 - 00:00


Pris

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

100 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

100 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.000 kr.

Tilmeldingsfrist

31. december 2015 - kl. 23:59


Antal pladser

300


Ledige pladser

187


Arrangementsnr.

314507


Arrangør

IDA Mechanical København


Medarrangører

IDA Mechanical

IDA Mechanical Fyn

IDA Mechanical Nordsjælland

IDA Mechanical Sjælland

IDA Mechanical Syd

 

Sådan deltager du

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.
Skriv din e-mail i det blanke felt og tryk Enter. Herefter er du registreret på sitet og vil modtage et link i din indbakke, som linker dig direkte videre til optagelsen.

Download præsentationer
Klik på Filer nederst i venstre hjørne af skærmen, når du har startet webinaret, her kan du downloade de præsentationsfiler som gennemgås.