Arrangement

Ledelse i det grænseløse arbejdsliv - København

Torsdag d. 26. april 2012

Kl. 17:00 - 20:00

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

I det grænseløse arbejdsliv er de traditionelle rammer om arbejdet forsvundet. Vi skal derfor selv kunne sætte rammerne for vores arbejde. Vi har ikke en fast arbejdstid, og vi får ikke en veldefineret opgave.

Du skal som leder sørge for, at medarbejderne hele tiden er bevidste om målet for arbejdet, og forklare ændringer i målet for dem, så de fortsat kan levere på de rigtige opgaver. Medarbejderne skal ledes til at gøre det rigtige i arbejdet. Måden, som de arbejder på, skal ramme plet i forhold til virksomhedens overordnede mål. Denne opgave kan ikke overlades til medarbejderne alene, men skal ledes af ledelsen. Du skal holde medarbejderne fast på målet, sørge for at gruppen samlet leverer på målet, og lede medarbejderne til at kunne lede sig selv.

Dit udbytte
• Forskningsbaseret viden om det moderne grænseløse arbejdsliv – og de udfordringer, som det stiller medarbejder, ledere og virksomheder overfor
• Indsigt i hvordan du kan lede selvledende medarbejdere
• Inspiration til, hvordan du kan arbejde med det grænseløse arbejdslivs udfordringer som stress og balance mellem familie- og arbejdsliv som en integreret del af din daglige ledelse
• Kendskab til forskellige typer af selvledende medarbejdere og hvilken type af ledelse, som de har brug for

I sit oplæg udfordrer Anders Raastrup Kristensen dig til at afbryde vanetænkningen og tage udfordringen – det grænseløse arbejdsliv – op.

Underviser 
Anders Raastrup Kristensen er ph.d. og adjunkt på Institut for Ledelse, Politik og Filosofi på Copenhagen Business School. Han forsker i det grænseløse arbejdsliv og ledelse af selvledende medarbejdere. Senest har han udgivet Det grænseløse arbejdsliv – at lede de selvledende medarbejdere (Gyldendal Business). I øjeblikket skriver han på en ny bog Strategisk selvledelse – ledelse mellem frihed og forretning, der udkommer til juni 2012.

 

 

Praktisk Info

Hvor


Hvornår

Torsdag d. 26. april 2012

Kl. 17:00 - 20:00


Pris

Arrangør

0 kr.

Bestyrelsesmedlem

0 kr.

Foredragsholder

0 kr.

Studiemedlem

100 kr.

Arbejdsledig, medlem

200 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

200 kr.

Medlem

585 kr.

Seniormedlem

585 kr.

Ekstern mødedeltager

935 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.935 kr.

Tilmeldingsfrist

25. april 2012 - kl. 00:00


Antal pladser

30


Ledige pladser

10


Arrangementsnr.

125070


Arrangør

IDA Lederforum Hovedstaden