Arrangement

Ledelse i tider præget af forandringer og udfordringer v/Jens Moberg

Bjerringbro

Tirsdag d. 11. september 2012

Kl. 15:30 - 17:00

Gratis

 

Beskrivelse

For mange virksomheder er det op ad bakke!

Vi har været – og er stadig – i en global finanskrise. Vi kæmper også mod klimaforandringer, som er forårsaget af, at vores vækst i årtier har været baseret på brug af fossile brændstoffer. Vi har, som verdenssamfund, behov for at finde vejen til vækst i et globalt samspil, hvor effektivitet og produktivitet vil blive redefineret. Dette kræver lederskab af os, som medlemmer af det danske og europæiske samfund – og af os som virksomhedsledere.

Vi må sikre, at vores organisation er optimeret til at vi forstår markedet, vores kunder – at vi er hurtige på ”fødderne”. Vi må sikre, at vi tiltrækker de bedste medarbejdere og får dem til at levere det ypperste. Dette kan ikke opnås gennem traditionelt ”chefskab”. Det kræver lederskab!

Gennem en dialog med os vil Jens Moberg give inspiration og konkrete ideer og værktøjer til at gøre dette i vores virksomheder.

Jens er kendt fra sin tid i Microsoft, hvor han var en del af den øverste ledelse og ansvarlig for den amerikanske salgsstyrke og en omsætning på over 8 milliarder US dollar. Jens er også kendt som Clean Tech pioner, men valgte at forlade Better Place på grund af uenighed om den europæiske strategi. Jens er i dag adm. direktør for Alectia A/S, som er førende inden for rådgivning omkring bæredygtig udvikling. Jens sidder i bestyrelsen for blandt andet Grundfos, KMD og Axcel.

Jens er forfatter af de meget anmelderroste bøger ”Rettidig Omsorg” og ”Personlig Vækst” samt ankermand i TV serierne ”Mission Ledelse” og ”Farvel til Firmaet”.

Deltagergebyr: Gratis arrangement. Kun for IDA Medlemmer med maks. 1 ledsager.
 
SMS REMINDER: Vil du have reminder om arrangementet et par dage før afholdelse, skal du huske at sætte tjekmark i SMS reminder når du tilmelder dig!

Husk at tilføje/rette din e-mailadresse på MinSide på ida.dk. E-mail adressen bruger vi til mødebekræftelse, evaluering og nyhedsbreve.

>>>VIGTIGT<<<
Begrænset antal pladser:
Er du blevet tilmeldt arrangementet, men kan ikke deltage alligevel, er det vigtigt at du giver besked til mødetilmelding på tlf. 33 18 48 18. Så står arrangør ikke med bespisning til flere end der er tilmeldt. Samtidig kan den næste på ventelisten nå at blive tilmeldt.

 

Praktisk Info

Hvor

Grundfos Centeret - 7

Poul Due Jensens Vej 7

8850 Bjerringbro


Hvornår

Tirsdag d. 11. september 2012

Kl. 15:30 - 17:00


Pris

Arbejdsledig, medlem

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Arrangør

0 kr.

Foredragsholder

0 kr.

Ledsager til medlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

03. september 2012 - kl. 00:00


Antal pladser

117


Ledige pladser

0


Arrangementsnr.

994495


Arrangør

IDA Vestjylland