Arrangement

Ledelse med omsorg

København Ø

Onsdag d. 15. maj 2013

Kl. 16:45 - 19:15

Gratis

 

Beskrivelse

For Jens Moberg er omsorg et nøglebegreb: "Det er vigtigt at drage den nødvendige omsorg for kunder og medarbejdere, i den rette dosis og i den rette form.
Jeg er af den overbevisning, at hvis medarbejderne får rettidig omsorg, vil de sørge for den rettidige omhu, som er så vigtig for virksomheden og dens resultater".

Han kender også til modsætningen: "I organisationer med en udbredt grad af ordreafgivelse og efterfølgende kontrol og repressalier gør medarbejderne, hvad de får besked på, fordi de er bange for chefen. Dette er management by fear. Sådanne organisationer og medarbejderne yder langt fra deres optimale."
Jens Moberg er kendt for at skabe omsætning, præstation og bundlinjer. Gennem sin særlige lederstil har han fået sine organisationer til at præstere mere end de fleste.
Jens Moberg har senest skrevet bogen Min CEO Cookbook, hvor han endvidere plæderer for en sund livsstil for topledere, der netop er knyttet til det at finde "frirum" til bedre kost, motion mm.
 
Det får du med hjem 

  • bud på en ny og fremtidsrettet lederstil
  • inspiration til at finde dit frirum/sted
  • syn på fællesskab og forskellighed
  • en lærerig historie om magt versus frihed 

Risenga Manghezi har arbejdet de sidste otte år på Christiania. Igennem de sidste år har han beskæftiget sig med lovliggørelsen, forhandlinger og været pressetalsmand for fristaden.
Hans foredrag tager os på en flyvetur gennem de 40 år med kamp, leg og farver som karakteriserer fristadens historie og lander os midt i den udfordring som Christiania stod i, da statens krav truede fristaden på sin eksistens. Foredraget giver et sjældent blik bag plankeværket og fortæller, hvordan fristadens beboer handler, når de står på kanten af afgrunden. Og fortæller os, hvordan vi alle sammen kan finde vores fristed.

Hør for første gang den lærerige historie om Christiania, som virksomheder, organisationer, institutioner og mennesker kan lære meget af. En spændende historie om værdier, konsensus, fællesskab, kærlighed, forskelligheder, magt, frihed, mennesker og om at finde det fristed, vi alle drømmer om.

Jens Moberg
Jens blev for alvor kendt i Danmark som den højest placerede dansker i Microsoft. Jens har været Corporate Vice President og del af Steve Ballmer og Bill Gates' executive team. Han har blandt andet være ansvarlig for salgs- og marketingorganisationen i USA og haft ansvar for en omsætning på over 40 milliarder kroner. Hjemvendt til Danmark blev han i 2008 CEO for Better Place/ Elbiler og i 2011 blev han administererende dirketør for ALECTIA. Jens er endvidere vært på DR2s programserier Mission Ledelse og Farvel til Firmaet.

Risenga Manghezi
Risenga Manghezi er først og fremmest kendt som en inspirerende og tankevækkende taler. Han har i flere år været en af Christianias mest velkendte ansigter udadtil. Som pressetalsmand har han stået for at forklare aktioner og beslutningsprocesser i nogle af de mest turbulente år i fristadens historie til medier i Danmark og internationalt. Risenga er anerkendt for sin evne til at skabe engagement i den forandringsproces som fristaden har gennemgået og for sine evner til forklare fristadens indre dynamikker for udenforstående

Om Risenga Manghezi

Som medlem af IDA Lederforum har vi reduceret prisen til 300 kr. mod normal pris 490 kr. inkl. moms. 

 

Praktisk Info

Hvor

Charlottehaven

Hjørringgade 12C

2100 København Ø


Hvornår

Onsdag d. 15. maj 2013

Kl. 16:45 - 19:15


Pris

Arbejdsledig, medlem

0 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

0 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

14. maj 2013 - kl. 00:00


Antal pladser

200


Ledige pladser

142


Tilvalg

Ledsager

0 kr.

Arrangementsnr.

997263


Arrangør

IDA Lederforum Hovedstaden


Medarrangører

IDA Lederforum