Arrangement

Ledelse set gennem NLP briller - Aalborg

Aalborg

Onsdag d. 06. februar 2013

Kl. 17:00 - 20:00

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

Ledelse set gennem NLP briller

God ledelse handler i høj grad om evnen til at skabe og vedligeholde relationer - til kolleger, medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder. Lige så vigtig er relationen til dig selv og din evne til selvledelse. Det er vel efterhånden en sandhed alle kan tilslutte sig. Så langt så godt. Men hvordan gør man så det mest enkelt og effektivt?

NLP er ganske simple, letforståelige og enormt effektive værktøjer indenfor det, der kaldes adfærdspsykologi og derfor i den grad uundværlige værktøjer og livssyn indenfor ledelse.

Hvilke ledere vil ikke gerne kunne afkode deres medarbejderes sprog og dermed skabe bedre forståelse og resultater? Med NLP kan du det. Med NLP lærer du også at få adgang til både fordøren og bagdøren (det bevidste og det ubevidste).

Din kommunikation bliver skærpet i forhold til forskellige modtagere af dit budskab og du lærer at aflæse mennesker og situationer samt metoder til at ændre på adfærd.


Oplægsholder Søren Dige er certificeret NLP Trainer, systemisk narrativ proceskonsulent og Master Coach.

Søren arbejder på hele tiden at walk-the-talk. Man skal være det man mener. Med sit til tider provokerende, men empatiske væsen gør han alt for at få os til at se tingene fra en anden vinkel. Man skal dog stå tidligt op for at følge med. Søren taler nemlig dansk i harehøjde. Han har sat sig for at se verden fra den simple og måske lidt naive synsvinkel. Men det virker. Igennem 12 år har det gjort hans verden enormt enkel og samtidig fantastisk mangfoldig. Som mangeårig underviser og som coach med mere end tusind coachsessioner bag sig har han også påvirket mange mennesker til at skabe bæredygtige forandringer for både dem selv og andre.

 
Tilmelding iht. IDAs regler.

Arrangementet gennemføres i samarbejde med AVU Nord.

 

Praktisk Info

Hvor

Ingeniørhuset i Aalborg

Vestre Havnepromenade 9. 3 sal

9000 Aalborg


Hvornår

Onsdag d. 06. februar 2013

Kl. 17:00 - 20:00


Pris

Arbejdsledig, medlem

0 kr.

Arrangør

0 kr.

Bestyrelsesmedlem

0 kr.

Foredragsholder

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

75 kr.

Studiemedlem

75 kr.

Ekstern mødedeltager

150 kr.

Medlem

150 kr.

Seniormedlem

150 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.150 kr.

Tilmeldingsfrist

05. februar 2013 - kl. 00:00


Antal pladser

32


Ledige pladser

12


Arrangementsnr.

996552


Arrangør

IDA Lederforum Nordjylland


Medarrangører

IDA Lederforum

Kompetenceforum, IDA Nord