Arrangement

LILLE DANMARK - teater

Den københavnske entreprenør og idémand Lennard Bech ankommer til Thy med et visionært, stort ferieby-projekt som han kalder LILLE DANMARK. Men det huer hverken de lokale eller hans kone som erfarer at hun skal flytte til Thy.

Silkeborg

Mandag d. 03. februar 2014

Kl. 19:30 - 21:00

Fra 185 kr.

 

Beskrivelse

Udlevering af billetter: Sker i teaterhusets foyer ved indgangen og garderoben, som er gratis. Der skiltes med IDA. Der er reserveret borde til IDA til drikkevarer i pausen.

Forestillingen byder på en stor og gribende fortælling med Thy og Hjardemål Klit som omdrejningspunkt.

”Forestil Dem en miniature-udgave af Danmark, bygget op i relief, men stort nok at man kan køre på dets hovedveje i minibiler. Forestil Dem også en fritidslandsby af bikubeformede fritidshuse. Føj hertil en række pavilloner med kunst- og erhvervsudstillinger og en to kilometer lang tovbane henover klitterne til Vesterhavet. Et hotel, et motel, et butikscenter, en sø med både formede som rumkabiner. Og læg oven i alt dette en ferieby med 180 veludstyrede og rummelige fritidshuse. Så har De Hjardemål Klits fremtid, nemlig LILLE DANMARK”. Dette er de vidtløftige ord fra den københavnske entreprenør og idémand Lennard Bech til thyboerne, da han i sommeren 1971 ankommer til Hjardemål Klit tæt på Vesterhavet.

Lennard Bech mener at byggeriet af en stor ferieby i området vil skabe arbejdspladser og udvikling til det lille samfund som levede af ekstensiv kvægdrift. Men Lennard Bechs store visioner huede ikke de lokale thyboer, ”vi skal ikke have noget Disneyland her”, mente de.

Rollerne i stykket spilles af skuespillerne; Michelle Bjørn-Andersen, Hans Henrik Clemensen og Lars Topp Thomsen. Niels Vendius, teaterchef fra Thy Teater, er instruktør af forestillingen og Gøje Rostrup er scenograf. Stykket er skrevet af Lærke Sanderhoff og Søren Balle.

Varighed: ca. 90 min. inkl. pause.

Pris: Kr. 185 pr. person for IDA medlemmer og ledsager. Kr. 145 for børn og unge under 25 år.

Prisen inkluderer et glas vin eller en øl/vand som serveres i pausen ved reserverede borde i Café 1. Række i foyeren.

 

Praktisk Info

Hvor

Jysk Musik & Teaterhus

Papirfabrikken 80

8600 Silkeborg


Hvornår

Mandag d. 03. februar 2014

Kl. 19:30 - 21:00


Pris

Ledig

185 kr.

Medlem

185 kr.

Seniormedlem

185 kr.

Studiemedlem

185 kr.

Tilmeldingsfrist

23. januar 2014 - kl. 01:00


Antal pladser

6


Ledige pladser

0


Tilvalg

Ledsager

185 kr.

Børn og unge under 25 år

145 kr.

Arrangementsnr.

307716


Arrangør

Silkeborg Afdeling, IDA Vestjylland