Arrangement

Lis Sørensen

Lis Sørensen fejrer 30-års jubilæum som solist.

Frederiksværk

Lørdag d. 08. november 2014

Kl. 20:00 - 22:00

Fra 250 kr.

 

Beskrivelse

Den kvalitetsbevidste danske sangerinde har jagtet de rette sange gennem fire årtier. Nu er de samlet på et album, som klart viser, hvor tidløs og stilsikker Lis Sørensen er – som både musiker og menneske. Sangenes eviggyldighed og intet andet har gennem 30 år dikteret, hvad Lis Sørensen ville lægge sin store, lyse stemme til. Og det skinner fra hendes jubilæumsalbum ’På sådan en morgen’, hvor de 20 skønneste af hendes sange er samlet.

- Til tider har jeg følt, det var et mirakel, at en sang frem fandt frem til lige præcis mig. Men når jeg ser tilbage, kan jeg se, at det handler om, at jeg hele tiden har sørget for, at der var plads til den gode sang. Jeg venter og siger nej, indtil det helt rigtige er der. Nogle gange skriver jeg sangen selv, nogle gange skriver jeg den med andre, og nogle gange skriver andre den, men jeg elsker først og fremmest at stå et sted, hvor alle byder ind med, hvad de har, siger Lis Sørensen. Lis Sørensen begyndte at synge og optræde med eget band allerede som folkeskoleelev.
Det var i begyndelsen af 1960’erne, hvor hun fik Holger Lauman som lærer. En mand, hun beskriver som ’en eksplosion i skolegården’. Siden gik vejen over bands som De fem, Shit & Chanel og Anne Linnet Band, inden hun mødte Sebastian, som gav hende sangen ’Stille før storm’. I sin karriere har hun med nysgerrighed over for nye input løbende søgt samarbejdspartnere, der delte hendes lyst til at lave de store, universelle sange, og det har ført til samarbejder med så forskellige producere som Soulshock, Rugsted & Kreutzfeldt og Kasper Winding.

- Folk spørger, om det snart ikke er en dag på kontoret for mig at være sangerinde. Og der kan jeg med hjertet svare, at det er det ikke. Jeg føler mig mere som en katalysator for nogle følelser end en iscenesat sangerinde, og derfor kan jeg blive ved 30 år mere. Jeg kan ikke undvære den søgen, siger Lis Sørensen.

I IDAs billetpris er inkluderet 1 drink. Drinkskupon udleveres ved registrering.

Nummererede pladser.

Billetter fremsende elektronisk ca. 1 uge før koncerten.

 

Praktisk Info

Hvor

Gjethuset

Gjethusgade 5

3300 Frederiksværk


Hvornår

Lørdag d. 08. november 2014

Kl. 20:00 - 22:00


Pris

Ledig

250 kr.

Studiemedlem

250 kr.

Medlem

270 kr.

Seniormedlem

270 kr.

Tilmeldingsfrist

25. oktober 2014 - kl. 23:59


Antal pladser

15


Ledige pladser

9


Tilvalg

Ledsager

300 kr.

Arrangementsnr.

311243


Arrangør

IDA Nordsjælland Arrangementsudvalg