Webinar

Live interview med Thomas Bolander, ekspert i kunstig intelligens

IDAs ekspert i kunstig intelligens og professor v. DTU Compute Thomas Bolander, interviewes af Henrik Føhns (Techtopia).

Online

Onsdag d. 01. april 2020

Kl. 15:00 - 15:45

Gratis

 

Beskrivelse

Hvordan ser fremtiden ud med kunstig intelligens, særligt fra et dansk interview? Hvad er mulighederne, og hvad er begrænsningerne og hvad mener eksperten om de scenarier som filmen ridser op? IDAs ekspert i kunstig intelligens og professor v. DTU Compute Thomas Bolander, interviewes af Henrik Føhns (Techtopia). Deltagere har mulighed for at stille spørgsmål via chat.

Dette arrangement er en del af iHUMAN pakken, og tager udgangspunkt i film og samtale mellem Edward Snowden og Henrik Moltke (DR). Til dette arrangement vil vi reflektere over pointer derfra i et dansk perspektiv.

OBS! Link med til login til dette møde, bliver sendt ud til deltagerne onsdag den 1.4. kl. 9.00.

Se også:
Hør medlem af Europa-Parlamentet, Christel Schaldemose drøfte EU-kommissionens nye strategi for europæisk digitalisering ”Shaping Digitial Europe”, som starter lige efter dette arrangement kl. 16.00. Arr. nr. 336154
Tilmelding: https://ida.dk/arrangement/europas-digitale-fremtid-med-medlem-af-europa-parlamentet-christel-schaldemose-336154

 

Praktisk Info

Hvor

Online


Hvornår

Onsdag d. 01. april 2020

Kl. 15:00 - 15:45


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 31. marts 2020

Kl. 23:59


Antal pladser

200


Ledige pladser

51

Arrangementsnr.

336091


Arrangør

IDA IT


Medarrangører

Kurser for studerende
 

Sådan deltager du

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.
Skriv din e-mail i det blanke felt og tryk Enter. Herefter er du registreret på sitet og vil modtage et link i din indbakke, som linker dig direkte videre til optagelsen.

Download præsentationer
Klik på Filer nederst i venstre hjørne af skærmen, når du har startet webinaret, her kan du downloade de præsentationsfiler som gennemgås.