Konference

Livscyklusvurdering i den tidlige designfase

Lær at lave livscyklusvurdering (LCA) af dine byggeprojekter allerede i de tidlige designfaser. Det er smart at vurdere byggeriets livscyklus i de tidlige designfaser, fordi det er her, store beslutninger stadig kan ændres. Tilmelding direkte til SBi

København V

Onsdag d. 14. november 2018

Kl. 09:00 - 16:00

Gratis

 

Beskrivelse

LCA er en anerkendt og standardiseret metode til at vurdere miljøpåvirkninger og ressourceforbrug. Metoden giver et helhedsorienteret billede af en bygnings miljøprofil i stedet for blot at se på energiforbrug til drift.

Hidtil har det været forbeholdt specialister at dokumentere en bygnings miljøaftryk. Det sker typisk, når projektet står færdigt og skal certificeres. Med den nye tilgang, som SBi har udviklet, er det blevet nemmere og hurtigere at lave LCA. Den forenklede tilgang gør det muligt for bygherrer og projekterende uden specialistviden at optimere en bygnings miljøaftryk allerede i de indledende designfaser.

Hvad lærer jeg på kurset?
•Hvad LCA-metoden kan anvendes til i bl.a. certificering, grøn profilering, miljø- og klimapolitikker og den fremtidige bæredygtighedsklasse i BR.

•Hvad energiforbrug, bygningsdrift og miljøpåvirkning fra bygningens materialer betyder for byggeriets miljøprofil

•Hvordan du bruger den nyeste version af LCAbyg i forskellige projektfaser

•Hvordan du kan arbejde med forskellige strategier til at optimere bygningens miljøprofil.

Kurset henvender sig til rådgivere og bygherrer (arkitekter, konstruktører, ingeniører). Det er ikke nødvendigt med erfaring inden for LCA. Kurset henvender sig desværre ikke til studerende.

OBS: Medbring din egen computer og et eller flere projekter, du kan anvende som case. Mindst et af projekterne bør være igangværende i en tidlig projektfase (byggeprogram eller dispositionsforslag). Projektmaterialet kan bestå af skitser, tegninger og beskrivelser.

Der er mulighed for at arbejde sammen med andre på kurserne.

____

Vær opmærksom på, at du tilmelder dig direkte til SBi.

Det er gratis at deltage!

Kurset finder ligeledes sted i Aalborg, Aarhus, Esbjerg og Odense. Se mere herom på: https://kursus.sbi.dk/Pages/SBiOfflineCourseDetails.aspx?Course=50
 

Praktisk Info

Hvor

IDA Mødecenter

Kalvebod Brygge 31-33

1780 København V


Hvornår

Onsdag d. 14. november 2018

Kl. 09:00 - 16:00


Pris

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

04. november 2018 - kl. 23:59


Antal pladser

30


Ledige pladser

2


Tilvalg

ledsager

0 kr.

Arrangementsnr.

328971


Arrangør

IDA Byg