Arrangement

Livsfarlig Ledelse

LIVSFARLIG LEDELSE Hvordan kan vi være verdens lykkeligste nation og alligevel brænde ud som aldrig før? De sidste 100 år har vi udviklet ledelsesprincipper, der har øget vores effektivitet og ført til enorm fremgang.

Viborg

Tirsdag d. 06. maj 2014

Kl. 15:30 - 18:00

Gratis

 

Beskrivelse

Hvordan kan vi være verdens lykkeligste nation og alligevel brænde ud som aldrig før? De sidste 100 år har vi udviklet ledelsesprincipper, der har øget vores effektivitet og ført til enorm fremgang.

Men de har vist sig at have en uhyggelig slagside. Moderne ledelse er farlig, fordi den bruger psykologiske kneb, der får os til at arbejde os halvt ihjel. Den gør vores egen indre tilstand til forklaringen på stress, fiasko og pres.

I stedet for at stille spørgsmålstegn ved ledelsens måde at lede på, eller de ressourcer, vi har til at løse en given opgave, bebrejder vi os selv. Sådan siger Christian Ørsted, forfatter til nr. 1 på Børsens bestsellerliste og bedste danske ledelsesbog i 2013 med 6 ud af 6 stjerner i Berlingske ”Livsfarlig ledelse”.

Oplev ham gøre op med performancekulturen og de myter om motivation, anerkendelse, personlig udvikling og teamwork, der har bredt sig som en virus i vores samfund. Foredraget er relevant for ledere, medarbejdere, HR-organisationer, mv. Christian Ørsted kommer også ind på medarbejdernes netværk og networking, og hvilken betydning det har for den enkelte virksomhed.

Fra kl. 17.00 vil VIBORGegnens Erhvervsråd præsentere Netværk for Yngre ledere, VIBORGegnens HR-Netværk, Viborg Executive Forum, Energinetværk Viborg, Smag på ViborgEgnen.

Læs mere om Christian Ørsted på www.orsted.dk/

 

Praktisk Info

Hvor

Viborg Lounge

Tingvej 7 2. sal

8800 Viborg


Hvornår

Tirsdag d. 06. maj 2014

Kl. 15:30 - 18:00


Pris

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

30. april 2014 - kl. 00:00


Antal pladser

20


Ledige pladser

2


Tilvalg

Ledsager

0 kr.

Arrangementsnr.

310713


Arrangør

Erhvervsudvalg, IDA Vestjylland