Arrangement

Madpakker og bluesrock, ZZ top kommer til Aalborg sidste chance den 13/3

De er cool, de har stil, de har humor og så spiller de en fabelagtige Texas-bluesrock der med garanti får hele Skovdalen til at gynge. Kom og deltag, vi starter med lidt mad og en øl inden portene åbnes. ZZ TOP rammer Aalborg

Aalborg

Onsdag d. 18. juni 2014

Kl. 17:30 - 23:00

Fra 450 kr.

 

Beskrivelse

ZZ Top til Skovdalen Aalborg

Aalborg afdelingen har skaffet 30 biletter til ZZ top i Skovdalen, for at gøre dette til en festlig aften, starter vi med socialt samvær under træerne på plænen overfor indgangen, hvor der vil være lidt mad og drikke.

De er cool, de har stil, de har humor og så spiller de en fabelagtige Texas-bluesrock der med garanti får hele Skovdalen til at gynge.

Den 18. juni 2014 spiller Billy Gibbons, Dusty Hill og Frank Beard, bedre kendt som ZZ Top i Skovdalen, Aalborg. "That Li'l Old Band From Texas" har holdt sammen i snart 45 år. De er stadig et hårdt arbejdende band, der elsker at spille koncerter, og vi publikummet, bliver aldrig trætte af deres sumpede Texas-boogie.

De udgav sidste år albummet "La Futura" der af anmeldere er udråbt til det bedste album siden deres storhedstid i midt firserne. ZZ Top er ikke et band, der har forsøgt at forny sig gennem årene. Det ville også nærmest være helligbrøde, når nu de to langskæggede frontfigurer har gjort ZZ Top til et synonym for bluesrock. De har heller ikke fornyet sig på "La Futura", men med superproduceren Rick Rubin bag pulten har de fundet ind til kernen af ZZ Top, fundet det sted hvor blusen gør mest ondt og og hvor riffene gynger med største kraft. De lyder mere bidske og upolerede nu, end de har gjort længe. Det er bluesrock fra hjertet.

De slog for alvor igennem helt tilbage i 1973 med albummet "Tres Hombres" med hitsinglen "La Grande". Det er et nummer der holder den dag i dag, og det er som regel at finde på sætlisten. De storhittede i midt firserne med albummet "Eliminator" der havde hitsinglerne "Gimme All Your Lovin", "Legs" og "Sharp Dressed Man". Det er også derfra vi husker musikvideoerne med bilerne, de bikiniklædte kvinder og de pelsforede guitarer.

Billy Bibbons er en gudsbenådet guitarist, der sammen med Dusty Hill på bass og Frank Beard på trommer træfsikkert leverer deres texas-bluesrock, at de også gør det med stil, er nærmest en selvfølgelighed.

Det er bare at lade skægget gro, drømme om en varm sommeraften i den smukke Skovdal, måske øve lidt på luftguitaren, og den 18. juni 2014 er det bare med at komme afsted til ZZ Top.

 

Praktisk Info

Hvor

Skovdalen Aalborg

9000 Aalborg


Hvornår

Onsdag d. 18. juni 2014

Kl. 17:30 - 23:00


Pris

Ledig

450 kr.

Medlem

450 kr.

Seniormedlem

450 kr.

Studiemedlem

450 kr.

Tilmeldingsfrist

31. maj 2014 - kl. 02:00


Antal pladser

24


Ledige pladser

0


Tilvalg

Ledsager

450 kr.

Arrangementsnr.

309442


Arrangør

Aalborg Afdeling, IDA Nord