Arrangement

MAESTRO - Tag i teatret med IDA og få en anderledes kulturel oplevelse!

Herning

Torsdag d. 17. maj 2012

Kl. 19:30 - 21:30

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

Kom og oplev årets ultimative rockteater-forestilling. Oplev seks skuespillere/sangere, fire rockmusikere, en scenografi og et lys-show, der blæser publikum baglæns op langs stolerækkerne. Hold fast i stolesædet og bered dig på noget stort.

Maestro er, hvis det skal siges uden omsvøb, en oplevelse herningenserne ikke bør gå glip af.

MAESTRO
Vi er i en verden præget af krig, mafialignende tilstande og østeuropæisk romantik. Druk, hor og eder og forbandelser er en del af den dystre dagligdag.

Her trives venskab, bedrag, misundelse, frygt, kærlighed, eskapisme og død. Russisk roulette er en yndet fritidsbeskæftigelse og hver dag leves med en lidenskab, som var det den sidste.

I midten af orkanens øje befinder barndomsvennerne Sonny, Vicente og Victoria sig. Sonny og Vicente er blodbrødre, og Victoria er pigen, de begge elsker. Sammen udgør de hovedaksen i Resistansen – den modstandsbevægelse, der kæmper mod det mystiske overhoved Mr. Kaizer og hans højre hånd, Clavier.

MAESTRO er baseret på den norske gruppe Kaizers Orchestras dunkle og dybt fascinerende univers som udfolder sig på deres tre første plader ”Ompa Til Du Dør”, ”Evig Pint” og ”Maestro”.

I MAESTRO er der live musik på scenen, men forestillingen er hverken en teaterkoncert, en musical eller en rockopera. MAESTRO er sin helt egen genrehybrid, en bastardunge og på mange måder en udvidelse af teaterkoncertbegrebet.
Forestillingen MAESTRO er en samproduktion mellem Team Teatret, Teatret Svalegangen i Aarhus og Teater Nordkraft i Aalborg.

Se udsnit fra MAESTRO på YOUTUBE her

Pris: IDA-medlem: 50 kr. Ledsager/Børn: 50 kr. pr. person.

Der serveres en øl/vand eller et glas vin i forbindelse med forestillingen

Husk at tilføje/rette din e-mailadresse på MinSide på ida.dk. E-mail adressen bruger vi til mødebekræftelse, evaluering og nyhedsbreve.

 

Praktisk Info

Hvor

Team Teatret

Østergade 32

7400 Herning


Hvornår

Torsdag d. 17. maj 2012

Kl. 19:30 - 21:30


Pris

Arrangør

0 kr.

Arbejdsledig, medlem

50 kr.

Børn

50 kr.

Medlem

50 kr.

Seniormedlem

50 kr.

Studiemedlem

50 kr.

Ledsager til medlem

50 kr.

Tilmeldingsfrist

10. maj 2012 - kl. 00:00


Antal pladser

30


Ledige pladser

0


Arrangementsnr.

994181


Arrangør

Herning Afdeling, IDA Vestjylland