Arrangement

Mangfoldighed skaber vækst

IDAs Temaår 2012/13: Global Cooperation – the Key to Prosperity inviterer i samarbejde med IDA Fyn, IDA Syd og IDAs Ligestillingsudvalg til gå hjem-møde om temaet: mangfoldighed som driver for innovation og vækst i små- og mellemstore virksomheder”.

Kolding

Torsdag d. 05. december 2013

Kl. 16:30 - 19:00

Gratis

 

Beskrivelse

Har din virksomhed ambitioner om vækst og om at opdyrke nye markeder uden for Danmarks grænser? Hvis svaret er ja, kan ansættelse af en ingeniør med en anden sproglig og kulturel baggrund end dansk være et skridt på vejen.

 

At få adgang til et nyt marked kræver et godt kendskab til myndighedskravene på stedet. Men lige så afgørende er det, at der i virksomheden er personer med et indgående kendskab til det sprog, der tales, og til den lokale kultur.

 

Tag din chef - eller en medarbejder - med til dette gå hjem møde og få indsigt i hvordan en ingeniør eller en cand. scient. med en anden sproglig og kulturel baggrund end dansk, kan være med til at skabe vækst i jeres virksomhed.

 

Hør også, hvordan nogle af de barrierer, der er, for at tiltrække medarbejdere fra udlandet kan overvindes. På mødet vil der også være en case, som viser at mangfoldighed giver udbytte for virksomhederne.

 

Mød bl.a. Linda Jakobsen, Leder af Center for F&U i Virksomheders Globalisering på Via University College, Horsens, og Berith Findstrup Madsen, Director for Work in Denmark South, der kan hjælpe jer med processen.


I mellem oplæggene vil der blive mulighed for diskussion ved bordene

 

Mødet slutter med servering af en let tapas anretning, hvorunder der vil blive mulighed for at netværke og at tale med oplægsholderne.

 

Praktisk Info

Hvor

Comwell Kolding

Skovbrynet 1

6000 Kolding


Hvornår

Torsdag d. 05. december 2013

Kl. 16:30 - 19:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

04. december 2013 - kl. 00:00


Antal pladser

40


Ledige pladser

32


Arrangementsnr.

308708


Arrangør

IDA


Medarrangører

AVU, IDA Fyn

IDA Syd