Arrangement

Marimatech Quick Release Hooks (QRH) & Fiduz design

Hinnerup

Tirsdag d. 24. januar 2012

Kl. 17:00 - 20:30

Gratis

 

Beskrivelse

Virksomheden Marimatech udvikler navigationsudstyr, som gør det muligt at bringe store tankskibe sikkert igennem smalle farvande og ind til en havn. En af firmaets oprindelige teknologier er laserudstyr, som står på land, hvorfra det måler skibes hastighed, afstand og vinkel, så fartøjet kan blive guidet sikkert til kaj. Da satellitstyret GPS-udstyr vandt frem, gik Marimatech også ind i den teknologi. I 1989 begyndte Marimatech fremstilling af laser docking-systemer og har siden vokset til at blive den største leverandør af sådanne systemer på verdensplan. Når projekterne krævet medtagelse af Quick Release Hooks (QRH), samarbejder Marimatech med internationale producenter til at levere en komplet løsning.

I løbet af de sidste fem år har der været en voksende efterspørgsel på markedet for helt integrerede systemer, som omfatter laser docking-systemer, QRH, fortøjningsbelastningsovervågning og miljøovervågning.  Derfor  har Marimatech truffet en strategisk beslutning om at lancere deres egen linje af QRH opkaldt Viking Quick Release Hooks, der symboliserer skandinavisk design og mangeårig robusthed.

The Viking Quick Release Hooks kan spænde fra simple krogstationer til små olie moler til store nye LNG-terminaler, der kræver komplekse løsninger. Disse løsninger kan omfatte fortøjningsbelastningovervågning og alarmfunktioner.

Marianne Gudnor fra IDA´s kvindeudvalg i Østjysk region er ansat som projektleder for Viking Quick Release Hooks hos Marimatech.
De Viking QRH vi kan tilbyde at fremvise den 11.januar på Marimatech er Viking Quick Release Hooks med integreret overvågningssystem til en olieterminal i Italien. Krogstationerne er produceret hos vores QRH leverandør i Kina.

For at krydre aftenen vil direktøren Jacob Brinch Nielsen fra Marimatechs kone Mette Brinch Nielsen fremvise vindispenseren fra deres lille nystartede designfirma Fiduz Design og byde på smagsprøver af både vin, brød og oste fra Lading Majeri.

Fiduz Design er bestående af Mette og Jacob Brinch Nielsen, som startede med Fiduz vindispenseren til 3 Liters papvin i 2009, i et nyt design med et link til 60-70 ernes formgivning. Derudover er de i gang med nye spændende produkter, blandt andet en brødpose med varme i !
 
Der bliver mulighed for at afprøve og købe vindispenserne den 11. januar til favorable priser:
 
1. sortering kr. 450,- (Vejl. udsalg 699,-)
2. sortering kr. 200,- (varer med små fejl)

 

Praktisk Info

Hvor

Marimatech A/S

Samsøvej 31

8382 Hinnerup


Hvornår

Tirsdag d. 24. januar 2012

Kl. 17:00 - 20:30


Pris

Arbejdsledig, medlem

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Arrangør

0 kr.

Ledsager til medlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

22. januar 2012 - kl. 00:00


Antal pladser

23


Ledige pladser

0


Arrangementsnr.

125081


Arrangør

Kvindeudvalg, IDA Østjylland