Arrangement

Materialeshow med Erik Haastrup Müller

40 Fascinerende Materialer og Teknologier på 90 minutter Afholdes i: DTU Bygning 421, Auditorium 71

Kongens Lyngby

Torsdag d. 30. oktober 2014

Kl. 17:30 - 19:00

Gratis

 

Beskrivelse

Termoplast, der kan formes i hånden, super-absorberende polymer, varmegenererende maling, printede batterier, opskummet aluminium og mange andre sjove materialer. Det er nogle af de ting civilingeniør Erik Haastrup Müller fra Futation præsenterer på 1,5 times rundtur i inspirerende materialer og teknologier. Udover at fortælle om de enkelte materialer giver Erik underholdende eksempler på hvor materialerne bruges i dag, samt gode idéer til, hvor de kan bruges i fremtiden.
 
Der vil være noget for enhver smag og alle materialer og teknologier vil være tilgængelige som fysiske vareprøver, der kan ses og røres.
 
Kom og lad dig inspirere til nye produkter og projekter.
 
Om Futation
Futation hjælper udviklingsafdelinger med at opdage nye materialer, teknologier og processer. Et af Futations produkter er et abonnement, hvor man hver måned modtager fem vareprøver på materialer og teknologier, som kan inspirere produktudviklere. Prøverme udvælges med et fokus på materialer, der har specielle egenskaber, er ukendte eller nye. Hver vareprøve har et tilhørerende informationskort med oplysninger om produktet, dets brug, pris, samt hvor man kan få mere information. Materialesamlingen indeholder i dag eksempler på mere end 250 forskellige materialer, teknologier og processer.
 
Erik har også startet MaterialSampleShop.com, hvor produktudviklere og studerende har let adgang til vareprøver og små mængder af forskellige materialer
 
Der vil serveres drikkevarer og lidt at spise under arrangementet der foregår på DTU i Bygning 421, Auditorium 71

 

 

Praktisk Info

Hvor

DTU Fødevareinstituttet

Søltoft Plads Bygning 222

2800 Kongens Lyngby

Bygning 421, Auditorium 71


Hvornår

Torsdag d. 30. oktober 2014

Kl. 17:30 - 19:00


Pris

IDA Engineering Club

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

29. oktober 2014 - kl. 23:59


Antal pladser

55


Ledige pladser

8


Arrangementsnr.

311699


Arrangør

Kurser for studerende