Arrangement

Mediation = 1 konflikt - 2 vindere

Tirsdag d. 02. oktober 2012

Kl. 17:00 - 21:00

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

Konflikter er et livsvilkår, der udspiller sig på arbejdspladsen, i familielivet og i fritiden. Der har i de seneste år været øget interesse for mediation – eller konfliktløsning – ikke mindst i forbindelse med, hvordan vi håndterer konflikter på en konstruktiv måde; både dem vi selv er part i, og dem vi bliver involveret i at løse for andre. 

 

På arbejdspladsen kan det være konflikter mellem leder og medarbejder, mellem kolleger eller mellem forretningsforbindelser. I privatlivet kan det være mellem børn og forælder, kærester/ægtefæller – eller mellem naboer, hvor mediator eller konfliktmægler hjælper de stridende parter med selv at løse deres egne konflikter. 

 

Formålet med kurset er at give indsigt i og forståelse for løsning af konflikter og konflikters opståen - uden at deltagerne af den grund bliver mediatorer. Vi vil se på forskellige former for konflikter samt på de faser, som konflikten typisk vil kunne befinde sig i. Formålet er således at skærpe bevidstheden om konflikter og om, hvad der sker, når vi bliver involveret i en konflikt – enten ved at betragte parterne eller mærke i os selv, hvad det er, der sker, når konflikten er i gang.

 

Oplægsholder

Lars Trock, mediator og cand. scient., København.

 

Tilmeldingen er bindende efter den 19.9.

 

 

  

Praktisk Info

Hvor


Hvornår

Tirsdag d. 02. oktober 2012

Kl. 17:00 - 21:00


Pris

Arrangør

0 kr.

Underviser

0 kr.

Arbejdsledig, medlem

110 kr.

Medlem

220 kr.

Seniormedlem

220 kr.

Studiemedlem

220 kr.

Tilmeldingsfrist

29. september 2012 - kl. 00:00


Antal pladser

25


Ledige pladser

7


Arrangementsnr.

994778


Arrangør

KompetenceForum, IDA København