Arrangement

Mental Power & Motivation

Lær sandheden bag viljestyrke

København Ø

Torsdag d. 31. oktober 2013

Kl. 16:30 - 19:15

Fra 300 kr.

 

Beskrivelse

Mange spørger efter motivation, når vi skal rykke os og opnå, det vi går efter. Motivation er vigtigt, men sandheden er at du ikke kommer derhen, hvor du gerne vil, på motivation alene. Der skal viljestyrke til. Evnen til at gøre det vi ved giver os en fordel i fremtiden, men som vi absolut ikke har lyst til at gøre lige nu og her.

På dette power-arrangement vil du møde 2 af Danmarks gennem tiderne dygtigste sportsfolk – vel og mærket to af de langtidsholdbare rollemodeller, der gennem lange karrierer har formået at udvikle viljestyrke udover det sædvanlige og evnet at motivere ikke bare sig selv men også sine teams til at præstere ekstraordinære resultater.

Dette får du med hjem:
- Konkrete redskaber til at træne viljestyrken hos dig selv og dine kolleger, fra en af Danmarks største mentale supermænd
- Få indblik i den seneste forskning om hvad viljestyrke er og hvilken forskel den gør for vores hverdag.
- Redskaber til at motivere dig selv og organisationen
- Konkrete tiltag til øget arbejdsglæde
- Lær sammenhængen mellem viljestyrke, motivation, drivkraft, vaner og resultater.

Målgruppe:
- HR chefer og personaleansvarlige, Mental træning er ofte en HR beslutning 
- Salg og marketingansvarlige der har behov for redskaber til løbende motivation
- High performers. Alle der arbejder med selvudvikling og mangler redskaber og inspiration til at skabe større resultater-
- Dig der ønsker at tage dine kunder med til en anderledes lærerig kundepleje oplevelse
 

”MENTAL POWER”

Forskning viser, at der er en rigtig stor sammenhæng mellem menneskers viljestyrke og en lang række succesparametre. Eksempelvis ses bedre karrierer, større indtjening, bedre sundhed både fysisk og mentalt, stærkere sociale relationer, større sandsynlighed for at blive gift og mindre sandsynlighed for skilsmisse hos folk med høj viljestyrke. Forskningen viser også at høj viljestyrke er forbundet med større hjælpsomhed og bidrag til velgørenhed. Sidst men ikke mindst viser det sig, at folk med høj viljestyre scorer højere på lykkeskalaen.

Det interessante ved netop viljestyrke er, at den kan trænes og udvikles, hvis vi arbejder med den. De valg vi tager hele tiden og de ting vi gør i dagligdagen er langt fra kun styret af rationelle overvejelser. Den primitive del af hjernen, instinkterne, vil altid have magt i vores beslutninger. Eksempelvis i forhold til at slappe af, eller lave noget mindre krævende end den arbejdsopgave, man står overfor.

Det er her, vi skal overtrumfe med den intelligente del af hjernen, der kan regne ud hvad fordelene og ulemperne vil være en gang ude i fremtiden. Denne del er langt mere udviklet hos os mennesker i forhold til dyr og en central del af den civiliserede verden. Vi kan sætte os mål og nå dem, arbejde med store projekter, der først giver gevinst langt ude i fremtiden, arbejde med tidsplaner og deadlines. Vi har muligheden for at spise sundt og træne vores fysik fordi vi ved at det giver en lang række positive fordele.

Men for at lykkes med denne proces, skal der viljestyrke til. Evnen til at forfølge det, der er besværlig i dag, men giver en gevinst på langt sigt.

”MENTAL POWER” handler dels om hvordan du styrker din viljestyrke, men også hvordan du bruger den til at styre de stærkeste mentale drivkræfter nemlig din motivation og dine vaner, så du samlet får mere MENTAL POWER.
 

MOTIVATION & GLÆDE

Et meget underholdende og positiv indlæg om motivation og arbejdsglæde, der ikke kan undgå at inspirere.

Indlægget tager udgangspunkt i Lars Christiansens egne oplevelser men er også målrettet til at kunne overføres til organisationer, teams og individer. Der er altså ikke tale om bare endnu et sportsforedrag – men en inspirerende og befriende oplevelse.

Lars Christiansen er super professionel – ikke kun som håndboldspiller men også som foredragsholder – og han giver i foredraget helt konkrete redskaber til at arbejde med motivationen og arbejdsglæden. Lars har selv været hårdt ramt af angst og har om nogen kendt til en verden, der stiller større og større krav, og hvor det er ekstra vigtigt også at kende sig selv.

Få masser af inspiration og værktøjer til at arbejde motiveret som et hold og som individ. Foredraget er især velegnet til at hæve stemningen og skabe glæde hos deltagerne

Om Eskild Ebbesen
Eliteroer med 3 OL-guld-medaljer, cand.scient. i idrætsfysiologi og en af Danmarks mest anvendte foredragsholder. Eskild Ebbesen er cand.scient. i idrætsfysiologi og har siden 2001 arbejdet med sundhedstests og motivation af virksomhedsmedarbejdere gennem sundhedsfremmende projekter på arbejdspladsen.

De senere år har Eskild studeret mental udvikling og mental power og arbejdet med disse i mange danske organisationer. De mange års praktisk tilgang til mentale værktøjer og viljetræning kombineret med teoretiske værktøjer gør Eskild til en unik kompetence indenfor området MENTAL POWER i Danmark. Ingen anden har så komplet et erfarings og vidensgrundlag at trække fra.

Eskild Ebbesens er den dansker, som har vundet flest OL-medaljer gennem tiderne og verdens mest vindende letvægtsroer. Han var eneste faste mand på ”Guldfireren” frem til 2012 og har vundet OL-guld i 1996 og 2004 samt 2008, OL-bronze i 2000 og 2012 og VM-guld 1994, 1997, 1998, 1999, 2002 og 2003. Eskild har desuden også verdensrekorden i roning på land (ergometerroning), hvor han har deltaget i og vundet 3 verdensmesterskaber siden 1993.

At Eskild Ebbesen fortsat er et konkurrencemenneske, kunne bl.a. ses på tv serien "Vild med dans", hvor han opnåede en flot 2. Plads og i efterårets store TV2-satsning ”Mesternes Mester” hvor Eskild hver uge konkurrerer med 10 andre tidligere topidrætsudøvere om at blive alle tiders største sportsnavn.

Om Lars Christiansen
Lars har igennem sin fantastiske karriere sat sit præg på såvel dansk som international håndbold. I mere end 20 år har Lars været professionel håndboldspiller og domineret venstre fløj på landsholdet, i Flensborg Handewitt og senest i Kolding IF. Med sine 1503 mål er han den spiller der suverænt igennem tiderne har scoret flest mål på landsholdet.

Lars har bl.a. været kendt for altid at have overskud og tage sig tid til sine fans, uanset hvor han er kommet frem. Sammen med hans mange flotte præstationer har dette gjort ham til en yderst vellidt, feteret og ikke mindst respekteret personlighed både på og udenfor banen.

Siden Lars valgte at stoppe karrieren i 2012, har han holdt foredrag for både virksomheder og foreninger landet over. Med sin altid karismatiske personlighed både motiverer, inspirerer og ikke mindst underholder Lars deltagerne med historier og anekdokter fra sine mere end 20 år med håndbold, om motivation, målsætninger, og stresshåndtering. Derudover fortæller han åbenhjertigt om den sværeste periode i sit liv, hvor han fra det ene øjeblik til det andet blev ramt af en vedvarende dødsangst – hvordan han valgte at tackle denne helt uvante situation og dermed kom videre og til hvordan han har det i dag.

Lars Christiansen er en passioneret foredragsholder, der går lige i hjertet på publikum. Mange års erfaring med håndbold, motivation, målsætning, stresshåndtering og livet i det hele taget, gør Lars Christiansen til en meget farverig fortæller, hvad enten det er et håndboldinteresseret publikum, eller en virksomhed, der skal motiveres.

 

Praktisk Info

Hvor

Charlottehaven

Hjørringgade 12C

2100 København Ø


Hvornår

Torsdag d. 31. oktober 2013

Kl. 16:30 - 19:15


Pris

Firmamedlem

300 kr.

Medlem af arrangør

300 kr.

Ledig

300 kr.

Medlem

300 kr.

Seniormedlem

300 kr.

Studiemedlem

300 kr.

Tilmeldingsfrist

29. oktober 2013 - kl. 01:00


Antal pladser

300


Ledige pladser

27


Tilvalg

Ledsager

0 kr.

Arrangementsnr.

308168


Arrangør

IDA Lederforum Hovedstaden


Medarrangører

IDA Lederforum