Arrangement

Mentaltræning med Klapmetoden - Her lærer du teknikken

Esbjerg

Lørdag d. 29. oktober 2011

Kl. 09:30 - 17:00

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

Klapmetoden kan bringe dig i mål uden stress! Gør dine drømme til virkelighed! Ole Larsen har udviklet en ny mental teknik, der ifølge Ole Larsen kan fjerne fobier på et kvarter. Teknikken fjerner mentale forhindringer, så du kan få det, du ønsker dig af livet. Efter dette kursus vil du gå ud i verden og sige: "Jeg kan gøre og opnå alt".


Vil du opleve positiv psykologi? Dette kursus er for almindelige mennesker, der vil have et bedre liv ved hjælp af teknikker, der giver større bæreevne og løfter dig over det almindelige mentale niveau. Vil du mestre vanskelige mennesker? Nogle mennesker kan være ubehagelige med deres hersketeknik, og andre kan finde på at nedgøre dig og måske mobbe. Med KLAPMETODEN kan du ifølge Ole Larsen få en mental styrke, der sætter grænser for, hvad negative mennesker kan gøre ved dig.


  • Vil du være rig? Mange mennesker har et stressforhold til penge. Du får en metode, som gør at penge kommer til dig og du bruger dem med glæde.
  • Vil du begrave janteloven? "Du skal ikke tro du er noget" - - osv. Disse negative holdninger til andre mennesker kan du stoppe med KLAPMETODEN. Vi indfører den positive jantelov.
  • Vil du have balance i dine følelser? Med en enkelt klapteknik på hjernes akupunkturpunkter samtidig med positive affirmationer kan negative følelser gøres positive. Når det sker vil du straks opleve afspænding og du får en positiv udstråling.
  • Vil du blive fri for dine fobier? Alle mennesker har et eller andet, som de ikke kan lide eller er bange for. Det er det der danner vores specielle personlighed. Når alle disse små fobier fjernes vil du sige: "Alt er muligt".
  • Vil du lære noget nyt? En negativ overbevisning er den største forhindring for indlæring. Hvis du f.eks. slet ikke kan synge, demonstreres det at en mental bearbejdning kan gøre dig til en perfekt sanger på 10 minutter.
  • Vil du have en positiv udstråling? Den korteste vej mellem 2 mennesker er et smil. Du lærer en speciel akupressur der skaber et smilende ansigt. Sammen med stressfrigørelsen og de mentale teknikker vil du få en udstråling, der viser personligt overskud med en indre stemme, der siger: "Jeg kan"!

Vi måler din stresstilstand. Når du starter på kurset sættes en biodot i panden på dig. Det er et lille termometer, som med bestemte farver viser din hudtemperatur, der jo påvirkes af din psykiske tilstand. Efterhånden som du arbejder med de forskellige teknikker forandres farven som et synligt tegn på, at der sker noget.

Forplejning
Der vil være forplejning og drikkevarer under kurset.


BEMÆRK:
Ole Larsen arbejder ud fra et holistisk menneskesyn  og hans metoder og foredrag bygger ikke på videnskabelige beviser og analyser.

 

 

 

Praktisk Info

Hvor

Aalborg Universitet Esbjerg

Niels Bohrs Vej 8

6700 Esbjerg


Hvornår

Lørdag d. 29. oktober 2011

Kl. 09:30 - 17:00


Pris

Arrangør

0 kr.

Underviser

0 kr.

Arbejdsledig, medlem

1.150 kr.

Medlem

1.150 kr.

Seniormedlem

1.150 kr.

Studiemedlem

1.150 kr.

Ledsager til medlem

1.150 kr.

Tilmeldingsfrist

20. oktober 2011 - kl. 00:00


Antal pladser

25


Ledige pladser

25


Arrangementsnr.

123998


Arrangør

Esbjerg Afdeling, IDA Syd