Arrangement

Mind Mastery - København

Udnytter du din mentale kapacitet fuldt ud

København Ø

Onsdag d. 30. april 2014

Kl. 16:45 - 19:30

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

April måneds workshop i Speakers Club er med fuld fokus på hvad den menneskelige hjerne har capacitet til. Vi er i dag så godt hjulpet af computere, GPS og smartphones at vi sætter hjernen på stand-by og fralægger alt fra vores aftaler til vores indkøbsvaner til andre. Dette betyder desværre at mange står fuldstændigt magtesløse når de elektroniske hjælpemidler ikke er til stede. Vi har fået et par oplægsholdere ind der har en så fantastisk evne til at bruge deres hjerner til at løse forskellige opgaver - at nogle vil påstå at de næsten er overmenneskelige. Vi har fået dem til Danmark for at lære dig at bruge din hjerne bedre, hurtigere og smartere.

Scott Flansburg - The Human Calculator™

Se Scott optræde i Oprah Winfrey her

Hvis du har set ovenstående klip så kan du formodentlig godt nikke genkendende til at det ikke er en overdrivelse når Scott kalder sig den menneskelige lommeregner. Hans helt unikke evne til at regne har ført ham hele verden rundt som underviser og entertainer i mere end 20 år. Scott er i Guiness Rekordbog med verdensrekorden for at kunne gange et tal med sig selv flest gange på 15 sekunder (Ifølge ham selv kunne han gøre det endnu hurtigere men hans mund snakker  langsommere end hans hjerne tænker).

Han viser under hans foredrag hans fantastiske evner til hurtigt at kunne gange, addere og sågar tage kvadratrod - men vigtigst af alt er at han bruger hans utraditionelle undervisining, til at synliggøre for tilskuerne at de selv har kapaciteten til det og at en lommeregner kun er en forhindring. Hans filosofi er at de fleste mennesker ikke har lært at regne på en måde der er rigtigt for dem.

Scott har medvirket i en lang række forskellige TV-Shows som f.eks. The Tonight Show with Jay Leno, The Ellen DeGeneres Show, Dateline NBC, ABC’s Good Morning America, Coast to Coast AM with George Noory, Larry King Live, Howard Stern, The 700 Club, Primetime America, Regis & Kathy Lee, CNN Day Watch, How’d They Do That?

Derudover er han også forfatter til bestselleren Math Magic

Som foredragsholder har han rejst rundt i hele verden i mere end 20 år og holdt oplæg for store organisationer som NASA, IBM, Polaroid, Unocal, Math Counts, Software Publishers, Tony Robbins Seminars og The Smithsonian Institute

The Memory Master - Oddbjørn By
Kniber det med hukommelsen? Så er det Oddbjørn By du skal gå til. Han er verdensmester i hukommelse og forfatter til Memobøgerne. Det er en serie på fire bøger der handler om hukommelsesteknik og om at forbedre den. Se bl.a. nedendstående klip hvor DR tester hans hukommelse og han skal huske 5 sæt spillekort i præcis rækkefølge.

Oddbjørn By på DR

Udover det har han verdensrekorden i at huske flest cifre på et minut - han kom op på 72 hvilket er 4 mere end den tidligere verdensrekordholder. Han kan også huske et helt sæt kort på 43 sekunder. Han er en meget efterspurgt foredragsholder med mere end 400 foredrag omkring hukommelse.

På Oddbjørns foredrag vil du lære at huske:

  • sprog
  • aftaler
  • præsentationer og foredrag, så du slipper for at bruge manus
  • navne
  • pensum (til almindelige studier, videreuddannelse e.l.)
  • og meget mere

Som medlem af IDA Lederforum får du dette arrangement til special pris. Arrangementet er i samarbejde med og afholdes af Speakersclub.

 

Praktisk Info

Hvor

Charlottehaven

Hjørringgade 12C

2100 København Ø


Hvornår

Onsdag d. 30. april 2014

Kl. 16:45 - 19:30


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

300 kr.

Firmamedlem

300 kr.

Medlem af arrangør

300 kr.

Ledig

300 kr.

Medlem

300 kr.

IDA Engineering Club

300 kr.

Seniormedlem

300 kr.

Studiemedlem

300 kr.

Tilmeldingsfrist

29. april 2014 - kl. 02:00


Antal pladser

366


Ledige pladser

0


Tilvalg

Ledsager

0 kr.

Arrangementsnr.

309414


Arrangør

IDA Lederforum Hovedstaden