Arrangement

MIND THE GAP // IDA Efterår Workshops i Hoshin Kanri – Strategic Deployment (del I ud af III)

Tør du udfordre dig selv og lære nyt inden for strategisk LEAN-ledelse? Nu får du endelig muligheden for at tilegne dig viden om hvordan du implementerer strategisk kvalitetsstyring (SQM). Kendt i Japan som Hoshin Kanri (方針管理) .

København V

Torsdag d. 20. september 2018

Kl. 14:00 - 17:30

Fra 250 kr.

 

Beskrivelse

På vores ”IDA efterår workshops” holder du dig up-to-date med din kompetenceudvikling – og får tilgang til anvendelsesorienteret viden indenfor strategisk LEAN-kvalitetsstyring. Et inspirationsforløb med faglige indspark indenfor vores vidensområde i tre fortløbende trin, der tager dig med fra ledelsesstrategi og udvikling, til det taktiske og operationelle plan med brug af værktøjer og modeller:

  • Strategic Deployment I (arr.-nr.: 328064) - Corporate & Catch ball. Trin-for-trin guide igennem hele processen. Der arbejdes med casen 'BRYGGEN*, som deltagerne selv former sammen ud fra strategisk tænkning og de taktikker de vil anvende.
  • Strategic Deployment II (arr.-nr.: 328065): Fortsættelse fra del I med viderebygning på teori og praksis.
  • Strategic Deployment III (arr.-nr.: 328066)

Torsdage kl. 14.00-17.30, med mødedatoerne: 20.9, 25.10 og den 15.11. For alle deltagere af de tre forløb vil der være mulighed for at deltage i netværket "LederKompasset", med opstart den 28.11.2018.

For Hoshin Kanri er nemlig midlet til at justere og koordinere din Leanstrategi på en systematisk og struktureret måde, igennem ALLE organisationens hierarkiske niveauer.

I sig selv er Hoshin Kanri ikke særlig unik i sit koncept, men måden det hele udvikles og implementeres på ér, og udfordrer de klassiske strategiske ledelsesmetoder.

Det hele ligger i, at Hoshin Kanri er et eminent værktøj til at implementere virksomhedens strategiske vision, og lade mål og målsætninger blive integreret i en enkel holistisk model, der skaber det essentielle overblik at navigere efter.

Fordelene ved Hoshin Kanri som et værktøj til strategisk kvalitetsstyring (SQM) er kort og godt:

  • Juster alle afdelingsmæssige og individuelle projektmål til virksomhedernes mål og eliminere dobbeltarbejde
  • Kommuniker til hver medarbejder hans eller hendes rolle i at nå virksomhedens vision
  • Nøje overvåges ydeevne ved hjælp af omhyggeligt udformede fremskridt

”talk” & ”walk” – aktiv storytelling

Du inviteres til en inspirerende og samskabende forløb, hvor vi anvender faglige praktiske værktøjer, eksperimenterer og reflekterer - vi vil sammen indfri vores fulde potentiale gennem en nærværende og involverende proces. Du kommer ikke til at sidde og kede dig…

Hver session er opbygget med et kort oplæg (”talk”), som vinkler det faglige stof, og som giver inspiration til de praktiske øvelser (”walk”). Du deltager i en gruppe med løbende dialog og sparring på et dedikeret hold af 20 deltagere. Således at tiden sammen er tilrettelagt som et forløb med aktiv storytelling ud fra den givne teori.

Dette burde skrives med stort !:

Anbefalinger: Vi vil lære gennem aktiv storytelling i et tre-trins-forløb, der sammenkæder indlæringsprocessen i sin helhed. Det anbefales derfor at du deltager på alle tre forløb.

Forudsætninger: Der kræves ingen forudgående kundskaber – lysten til at lære giver evnen til at kunne. Men det er klart en fordel at du har praktiske erfaringer som leder/mellemleder – gerne et par år – og kender til LEAN-tankegangen.

Bevis: Der vil blive udstedt bevis for deltagelse efter bestået multi choice test (minimum 55% rigtige) for del I, II og henholdsvis del III.

LederKompasset: En kompetenceklynge for ledere i Københavnsområdet, der har deltaget på ”Hoshin Kanri – Strategic Deployment (I-III)”. Netværket omfatter tre møder årligt af tre intensive timer. Det er fuldt faciliteret. så kan du koncentrere dig om indholdet og samtalerne. Vi skiftes til at være værter på møderne. Første møde er onsdag den 28. november 2018 i IDA kl. 17.00-20.00.

Bemærk: Ved manglende fremmøde vil du blive faktureret et no show gebyr på kr. 250,- Så husk at melde dig fra, hvis du bliver forhindret.

Fødevareallergi: Kontakt Catharina på en E-mail: 4mindgap@gmail.com, så vil der blive sørget for at IDA byder ind med noget lækkert du kan tåle.

Om Konceptudvikler, Facilitator og Tutor - MIND THE GAP

Catharina Palbo er civilingeniør og har ellers sin uddannelsesmæssige baggrund indenfor kvalitetsledelse, LEAN/SixSigma fra DTU og MIT Lean Academy, og praktiske færdigheder gennem forbedringsprojekter fra den industrielle sektor. Catharina er optaget af, hvordan man implementerer kvalitetsstyringssystemer og optimeringstiltag gennem videndeling, læring og udvikling på arbejdspladsen, og som en strategisk faktor i organisationer – og er god til at etablere miljøer, som stimulerer videndeling, kreativitet og faglig udvikling.

Kontaktperson: Catharina Palbo v/ 4mindgap@gmail.com

Deltagervurderinger for MIND THE GAP-konceptet:

”En meget engageret og dygtig foredragsholder med et meget spændende deltagercentreret koncept.”

”Inspirerende og anderledes. Jeg fik meget med i rygsækken. Jeg blev holdt frisk og opmærksom fra start til slut. Meget positiv og god stemning på work-shoppen. Flere work-shops/kurser med samme aktive undervisning.”

”Kurset/workshop opfyldte min forventning. Jeg synes, undervisning var i et stille og rolig tempo med et sprog, hvor alle med forskellige baggrund kunne være med. Jeg har fået kundskab i Lean_ six sigma med en god teoriforklaring og den praktiske opgave var også meget godt tilrettelagt, for at forstå tingene endnu bedre. Jeg synes, underviseren skabt et venligt og aktivt miljø på en professional måde og alt det var fantastisk. Både underviseren og workshop få 10 stjerner fra mig.”

”Anderledes og meget inspirerende workshop. God balance mellem teori og praksis. Underviseren virkede meget passioneret for emnet, og fik det formidlet på en simpel og meget forståelig måde. Tak.”

”God formidler”

"Det faglige stof blev formidlet på en enkel og forståelig måde, så vi alle med hver vores fagteknologiske baggrund kunne være med. Tiden gik alt for hurtigt. Eminent !

 

Praktisk Info

Hvor

IDA Mødecenter

Kalvebod Brygge 31-33

1780 København V

NYHED: MIND THE GAP / / Lederkompasset - netværket for de professionelle ledere (arr.-nr.: 328296)


Hvornår

Torsdag d. 20. september 2018

Kl. 14:00 - 17:30


Pris

Firmamedlem

250 kr.

Medlem af arrangør

250 kr.

Ledig

250 kr.

Medlem

250 kr.

Seniormedlem

250 kr.

Studiemedlem

250 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

2.350 kr.

Tilmeldingsfrist

19. september 2018 - kl. 12:00


Antal pladser

20


Ledige pladser

4


Arrangementsnr.

328064


Arrangør

IDA Operations Management


Medarrangører

IDA Lederforum Hovedstaden