Arrangement

MIND THE GAP // IDA Sommer workshop i kvalitetsledelse (ISO 9001/9004) og LEAN/SixSigma

Er du interesseret i procesoptimering? Og vil du være med til at tilegne dig ny viden gennem anvendelsesorienterede værktøjer, sammen med andre dedikerede?

København V

Torsdag d. 02. august 2018

Kl. 14:00 - 17:00

Fra 100 kr.

 

Beskrivelse

På vores ”IDA sommer workshop” holder du dig up-to-date med din kompetenceudvikling – og får tilgang til anvendelsesorienteret viden. Et inspirationsforløb med faglige indspark indenfor vores vidensområder: LEAN/SixSigma og ISO-standarder:

  • · LEAN - Go to Gemba (arr.-nr.: 326884)
  • · Lean/SixSigma (arr.-nr.: 326885)
  • · Kvalitetsledelse (ISO 9001/9004:2015) og LEAN/SixSigma

Kvalitetsledelse (ISO 9001/9004:2015) og LEAN/SixSigma

Forståelse af samspillet mellem LEAN/SixSigma og ISO-standarderne og hvordan de koordineres og kan implementeres, så de operationelle mål kan opnås optimalt og dermed indfries på den bedst mulige måde.

Gå fra de generelle vendinger i ISO-standarderne til at forstå hvordan du overskueligt kan gøre det praksisnært gennem anerkendte organisations- og forretningsmodeller.

FOOD FOR THE MIND: Vi vil arbejde med YATAI - det japanske gadekøkken og i den specielle anledning vil der blive serveret en særlig japansk inspireret eftermiddagsbuffet kreeret specielt til lejligheden - いただきます!(velbekommen!).

”talk” & ”walk”

Du inviteres til en inspirerende og samskabende forløb, hvor vi anvender faglige praktiske værktøjer, eksperimenterer og reflekterer - vi vil sammen indfri vores fulde potentiale gennem en nærværende og involverende proces.

Hver session er opbygget med et kort oplæg (”talk”), som vinkler det faglige stof, og som giver inspiration til de praktiske øvelser (”walk”). Du deltager i en gruppe med løbende dialog og sparring på et dedikeret hold af 8-10 deltagere. Således at tiden sammen er tilrettelagt som et forløb, hvor vi arbejder med øvelser i praksis, og du lærer at kortlægge, analysere og optimere processer.

Det forudsætter ingen forudgående kendskab til fagmaterialet!

Om Konceptudvikler, Facilitator og Tutor for MIND THE GAP

Catharina Palbo er civilingeniør og har ellers sin uddannelsesmæssige baggrund indenfor kvalitetsledelse, LEAN/SixSigma fra DTU og MIT Lean Academy og praktiske færdigheder gennem forbedringsprojekter fra den industrielle sektor. Catharina er optaget af, hvordan man implementerer kvalitetsstyringssystemer og optimeringstiltag gennem videndeling, læring og udvikling på arbejdspladsen, og som en strategisk faktor i organisationer – og er god til at etablere miljøer, som stimulerer videndeling, kreativitet og faglig udvikling.

Læs gerne mere i brochurerne under FILER.

Kontaktperson: Catharina Palbo v/ 4mindgap@gmail.com

 

Praktisk Info

Hvor

IDA Mødecenter

Kalvebod Brygge 31-33

1780 København V


Hvornår

Torsdag d. 02. august 2018

Kl. 14:00 - 17:00


Pris

Firmamedlem

100 kr.

Medlem af arrangør

100 kr.

Ledig

100 kr.

Medlem

100 kr.

Studiemedlem

100 kr.

Tilmeldingsfrist

31. juli 2018 - kl. 12:00


Antal pladser

30


Ledige pladser

0


Arrangementsnr.

326886


Arrangør

IDA Operations Management


Medarrangører

IDA Lederforum Hovedstaden