Arrangement

Mindfulness

Onsdag d. 15. maj 2013

Kl. 19:00 - 21:30

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

Mange mennesker oplever, at de en stor del af tiden er optaget af tanker vedrørende fortiden eller bekymrede tanker i forhold til fremtiden. Ofte vil der være knyttet ubehagelige følelser og kropslige fornemmelser til disse tanker. Dette kan gøre det vanskeligt at være i nuet og kan betyde, at man går glip af mange oplevelser, fordi tankerne er et andet sted.

Mindfulness er en form for opmærksomhedstræning, hvor man opøver evnen til at være til stede i nuet på en ikke vurderende måde, så man bliver bedre til at opleve det, som er lige nu.

Gennem mindfulness kan man lære at forholde sig mere hensigtsmæssigt til tanker, følelser, kropsfornemmelser og handleimpulser. Metoden er bevist som værende en effektiv strategi til at mestre bl.a. stress, smertetilstande, tilbagevendende depression, angst mv.

Mindfulness er attraktivt for dig hvis du ønsker: 
- Værktøjer til bedre håndtering af stress-symptomer
- Mere fokus
- Mere ro og nærvær


En temaaften af en varighed på ca. 2 ½ time vil indeholde et oplæg om hvad mindfulness er, samt hvad vi kan bruge det til. Desuden vil der være korte mindfulness – meditationer samt opmærksomhedsøvelser.


Underviser
: Dorthe Lau, autoriseret psykolog og lektor i psykologi, uddannet træner i Mindfulness baseret kognitiv terapi.

Husk at tilføje/rette din e-mailadresse på MinSide på ida.dk. E-mail adressen bruger vi til mødebekræftelse, evaluering aflysning og nyhedsbreve.

 

Praktisk Info

Hvor


Hvornår

Onsdag d. 15. maj 2013

Kl. 19:00 - 21:30


Pris

Arrangør

0 kr.

Studiemedlem

110 kr.

Arbejdsledig, medlem

125 kr.

Medlem

125 kr.

Seniormedlem

125 kr.

Ledsager til medlem

125 kr.

Tilmeldingsfrist

05. maj 2013 - kl. 00:00


Antal pladser

50


Ledige pladser

21


Arrangementsnr.

997140


Arrangør

Kvindeudvalg, IDA Østjylland