Arrangement

Mobil konference - Roadtrip i vandkanten

Aalborgs Lufthavnsdirektør, kulturfærge, Aalborg Havnefront, Kystens Perle, Cold Hawaii, Nationalpark Thy, Vorupør havbad, nationalparkplatte, Thisted Bryghus, Thylejren og Østerild. Alt dette har du mulighed for at opleve på årets studietur.

Fra fredag d. 30. august 2013. kl 15:00

Til søndag d. 01. september 2013. kl 14:00

Fra 950 kr.

 

Beskrivelse

Oplæg af Aalborgs Lufthavnsdirektør, besøg på en nyankommet kulturfærge, guidet byvandring langs Aalborg Havnefront, middag på Kystens Perle, Snakke med tilflyttede surfere i Cold Hawaii (Klitmøller), se Nationalpark Thy sammen med nationalparklederen, høre Thisted Kommunes planchef fortælle om udviklingen af Vorupør herunder det nye havbad, spise nationalparkplatte på Stenbjerg Kro, smage øl på Thisted Bryghus, overnatte på Thisted Vandrehjem, besøge hippierne i Thylejren og se testcenteret i Østerild.
 
Alt dette får du mulighed for at opleve, hvis du tilmelder dig året studietur / mobil konference: på roadtrip i vandkanten
 
Og så koster det kun 1150 kr. eller kun 950 kr., hvis du er medlem af enten Nordjyske Planlæggere, Netværk for Yngre Planlæggere eller Center for Strategisk Byforskning.
 
Turen begynder i Aalborg Lufthavn fredag den 30. august med oplæg fra lufthavnsdirektøren, og ruten bevæger sig langs vandet i Aalborg, med stop på bl.a. en kulturfærge og med guidet tur langs havnefronten.
 
Næste dag tager vi bussen langs vandkanten i Thy, hvor vi bl.a. besøger Cold Hawaii, får faglige oplæg fra planchefen og nationalparklederen og nyder en nationalparkplatte i stenbjerg.
 
Søndag den 1. september går turen tilbage til Aalborg med oplæg i thylejren og Østerild.
 
Se programmet nedenfor og praktiske informationer.
 
Fredag den 30. august:
 • Aalborg Lufthavn kl. 15.00
 • Kulturfærge
 • Havnefront
 • Kystens Perle
 • Dans
Lørdag den 31. august:
 • Cold Hawaii (Klitmøller)
 • Thy Nationalpark
 • Nørre Vorupør
 • Stenbjerg Kro
 • Thisted Bryghus
Søndag den 1. september:
 • Thylejren
 • Østerild
 • Aalborg Lufthavn kl. 14.00
Der er begrænset deltagerantal og tilmeldingen foregår direkte til Helle Ekstrøm, hek@ida.dk (selvom du får et autosvar er du tilmeldt) med angivelse af at du gerne vil tilmeldes, og om du er medlem af Netværk for Yngre Planlæggere, Nordjyske Planlæggere eller Center for Strategisk Byforskning.
 
Prisen for at deltage er kr. 1.150 men er du medlem af én af de nævnte grupper, er prisen kr. 950 pr. person.
 
Prisen er inkl. faglige oplæg, god forplejning, transport undervejs, og overnatning fra lørdag-søndag i thy i flersengs-værelse (danhostelthisted.dk). I prisen indgår IKKE transport til/fra Aalborg Lufthavn samt overnatning/morgenmad lørdag morgen.
 
Ønsker du at booke hotel mellem fredag/lørdag i Aalborg, kan du se på ida.dk i programmet for arrangementet, der ligger nogle forslag til hoteller og priser i Aalborg.


 

 

Praktisk Info

Hvor


Hvornår

Fra fredag d. 30. august 2013. kl 15:00

Til søndag d. 01. september 2013. kl 14:00


Pris

Medlem af arrangør

950 kr.

Ledig

950 kr.

Medlem

950 kr.

Seniormedlem

950 kr.

Studiemedlem

950 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

1.150 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

1.150 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

3.150 kr.

Tilmeldingsfrist

01. august 2013 - kl. 02:00


Antal pladser

50


Ledige pladser

24


Arrangementsnr.

997489


Arrangør

Nordjyske Planlæggere, IDA Nord